Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Oplev påsken på ski med familien
Påsken er en af de højtider, som vi er rigtig glade for i Danmark, og hvorfor ikke gøre noget særligt ud af den og fejre påsken på ski i Sverige, Norge eller Østrig. Alltime Travel har mange gode skiboliger, hvori familien kan komme ned i gear, spise påskeæg i rigelige mængder og selvfølgelig stå på ski.

Påske i sneen med familien

Påskesneen falder på ski
Giv børnene mulighed for at samle påskeæg i sneen og tilmed på ski. I kan vælge at tage på skiferie i påsken og afslutte skisæsonen på hyggeligste vis. Rejs enten i marts eller april eller i påsken uge 15 samt i ugerne før og efter påske (uge 14 og 16). På skidestinationerne vil der blive arrangeret særlige påskeaktiviteter og anden sjov leg til børnene.

En skiferie sidst på året

Helt frem til påsken er der stadig gode chancer for skønne skiforhold på flere af skidestinationerne i Europa. Hvis I vil være ekstra sikre på god sne, så skal I vælge et af de højtliggende skisportssteder. Her er Hemsedal en oplagt destination. Du kan læse mere om skiferie i Hemsedal her

Fejr påsken i Norge eller Sverige

I kan tage børnene med til Sverige eller Norge på ski, hvor der er gode pister og områder specielt til børn. Der vil typisk være live-optræden og events hele påsken. En af fordelene ved skiferie nordpå er, at I selv kan vælge, om rejsen skal være kort eller lang, samt om den skal foregå i bil (evt. i kombination med færge), tog eller med fly.


Aktiviteter til hele familien

Påsken bliver fejret på utraditionel vis på skiferie, men I får stadig påskeæg og små kyllinger for alle pengene i Norden. Tag på kælke- eller kaneture med familien og se, om I kan spotte en snehare. Hjemme i jeres skibolig kan I lave det helt store påskebord og forkæle børnene med chokolade.

Forårssol på skiferien

Både i Norden og sydpå i De Østrigske Alper, byder påsken på den varme forårssol. Det giver dejligt skiløb, særligt fra morgenen af. Det betyder, at I kan sidde udendørs og slikke sol eller nyde jeres måltider under åben himmel. Så husk solcremen! Vinterferien er også en populær uge at tage på skiferie i. Vinterferien i uge 7 og 8 bliver hurtigt udsolgt, så vent ikke for længe med at bestille.

Hyggelige skiboliger til påskeferie

Skilejligheder har god plads til familien og ikke mindst hyggelige stunder sammen. Fordelen ved en skilejlighed er, at I kan lave jeres egne måltider.
Skihytter ligger typisk nordpå, hvor hele familien kan samle sig om pejsen. En skihytte ligger typisk tæt på pisten, så I kan hoppe direkte i støvlerne og suse afsted.
Skihotel er absolut luksus til hele familien. Nogle af hotellerne har halvpension, så I hverken skal tænke på indkøb og madlavning, men blot koncentrere jer om at stå på ski.