Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skiferie i Sölden - 3 bjerge over 3.000 meter
Tag på skiferie med familie eller venner til Sölden i Østrig. Sölden er et eftertragtet og snesikkert skiområde med muligheder for skiløb på flere niveauer. Alltime Travel tilbyder lækre lejligheder og hoteller til jeres skiferie i Sölden.

Skiferie i Sölden

Vi kender Sölden!

Sölden hitter år efter år blandt skiglade danskere, som hvert år drager mod de østrigske alper for at nyde en uge med masser af sne og sol i Sölden. Skiområdet i Sölden ligger på 3 bjerge med skiløb i 3000 meters højde og tilbyder varieret skiløb på både gletscher og hyggelig skovruter op mere lavtliggende områder. Alltime Travel erfarne ferierådgivere kender Sölden særdeles godt. Vi har stået på ski i Sölden og kender derfor både skiområdet og de enkelte indkvartering steder. Ring til os på tlf. 70153232 og hør mere om skirejser til Sölden.

Hvorfor tage på skiferie i Sölden?

Tag familie og venner med på en uforglemmelig skiferie i populære Sölden. Her venter fantastisk skiløb, lækre spaoplevelser, stemningsfyldt afterski efter alle kunstens regler og en hyggelig by, som man bare får lyst til at komme tilbage til igen og igen.

  • Lange, brede pister med nedfarter på op til 11 km
  • Højt beliggende skiløb med 3 bjerge over 3000 m
  • Gode begynderområder i terrænet og optimale forhold for øvede skiløbere
  • Unikke spaoplevelser i Aqua Domes termalbade
  • Hyggelig, charmerende og livlig by

Skiløbet i Sölden

I en af Østrigs mest efterspurgte områder, Sölden, finder I 146 km pister beklædt med indbydende puddersne. Pisterne i det alsidige terræn er generelt brede og venlige, og hele familien kan således stå på ski sammen, uden at nogen føler sig utrygge. For dem, der gerne vil have udfordringer på et højt niveau, er Sölden en drømmedestination. Her kan I f.eks. prøve kræfter med ruten ”Big3-route”, der fører jer op over 3 bjergtoppe i over 3000 meters højde. I terrænet finder I også flere sorte pister af høj sværhedsgrad, pukkelpister og masser af skøn og udfordrende off-piste. Er vejret dårligt eller har I bare lyst til udforske nogle anderledes pister, må I ikke gå glip af Söldens lavestliggende pister, der snor sig gennem den hyggelige, sneklædte skov. Familiens snowboardere og fartelskere kan desuden få mange timer til at gå med at jagte suset i Söldens to snowparker, der er udstyret efter alle kunstens regler med hop, bokse og rails i alle sværhedsgrader. Da langt de fleste pister i Sölden ligger over trægrænsen, har I altid udsigt over terrænet og sol hele dagen.

Skiferie med børn i Sölden

Sölden er ikke udelukkende et sted for garvede skiløbere, der ikke kan få pisterne sorte nok. Selv familiens allermindste vil elske at boltre sig i det varierede terræn, hvor der er pister i alle ender af farveskalaen. Pisterne omkring Giggijoch-plateauet er oplagt til nybegyndere og børnefamilier, og på de brede, blå boulevarder er forholdene perfekte til de første, forsigtige sving. Ved Hochsölden finder I Söldens børneområde, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser. For de store børn, der vil prøve kræfter med hop og fart i snowparken, findes der her også specielle begynderområder.

Skirejser med indhold - Temalske bade og masser af aktiviteter i Sölden

Sölden er en Østrigsk skiby med alt, hvad der hører til af charme, aktiviteter og stemning. Har I stadig kræfter tilbage efter en lang skidag, kan I besøge Freizeit Arena, hvor et væld af sjove aktiviteter venter for hele familien. Her kan I bl.a. boltre jer i badelandet, få varmen i saunaen og træne i fitnesscenteret. På centers bowlingbaner kan I også finde familiens sande bowlingmester. I Sölden by finder I desuden et bredt udvalg af hyggelige restauranter, caféer og butikker. Afterskien i Sölden er stemningsfyldt, festligt og autentisk, præcis som den skal være. Tager I på skiferie i Sölden, skal I ikke snyde jer selv for en uforglemmelig oplevelse i de naturligt opvarmede termalbade. Midt mellem de sneklædte bjerge og folk, der vandrer til og fra pisten med deres ski, finder I i Aqua Dome, som er en parallelverden af spa og forkælelse. Her har I mulighed for at slappe fuldstændig af og forkæle hele familien med en tur i flotte de udendørs bade med naturligt opvarmet termalvand. En perfekt afslutning på en perfekt skidag.

Ski i Sölden - Mere end blot skiløb

Sölden har et stort og bredt udvalg af restauranter, barer og diskoteker. Sölden er en livlig by med gode shopping muligheder. Er der flere kræfter tilbage efter en dag på skiene, kan et besøg i ”Freizeit Arena” i Sölden anbefales. Her kan de ømme muskler lindres eller trænes yderligere op i bl.a vandland, sauna, dampbade, fitnesscenter, bowlingbaner m.m. Er I til festlig afterski, er der her også rigtig gode muligheder i Sölden.