Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Familieskiferie med VM-pister og autentisk østrigsk charme
Tag på ski i Schladming med Alltime Travel og oplev en skidestination med skiløb i verdensklasse. Schladming er de senere år blevet en særdeles populær destination - også for danskere.

Skiferie i Schladming

Vi kender Schladming!

Østrigerne har selv for længst opdaget Schladming, som også flere gange de senere år er blevet kåret som det bedste skiområde i Europa. 

Alle Alltime Travel erfarne ferierådgivere har stået på ski i Schladming og kender således både skiområdet og de enkelte hoteller og lejligheder. Ring til os på tlf. 70153232 for at høre mere om skirejser til Schladming i Østrig og lad os hjælpe dig med at sammensætte den bedste skiferie.

Hvorfor tage på skiferie til Schladming?

Noget af Østrigs bedste og mest varierede skiløb, pister for hele familien og stemningsfuld østrigsk afterski. Høj sol, skyfri himmel og maleriske, sneklædte bjerglandskaber.

  • Et af Østrigs mest varierede skiområder med pister fra VM og World Cup
  • Velegnet til børnefamilier
  • 8 km kælkebakke
  • Charmerende by med festlig afterski, hyggelige restauranter og masser af liv

Skiløb i verdensklasse i Schladming

Skiterrænet i Schladming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. Til sammen giver de fire bjerge en af Østrigs største skiområder, hvor I finder noget af Østrigs bedste skiløb. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister. 

På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup.

Familieferier med indhold

I det varierede terræn i Schladming finder I et sandt slaraffenland af pister for hele familien. På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser. 

Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schladming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke. Derudover finder I også svømmehal, skøjtebane og meget andet i Schladming.

Før I bestiller skiferie til Schladming

Få inspiration til jeres skiferie online. Vælg blandt et stort udvalg af de bedste hoteller, lejligheder og pensioner i Schladming. 

Alle Alltime Travel skiferierådgivere er alle selv helt tossede med at stå på ski, og de har besøgt alle vores hoteller og lejligheder. Derfor kan de hjælpe jer med at planlægge lige præcis den skiferie, der er bedste for jer. Ring til dem på 70153232.