Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Tag på vinterferie i Østrig
Find og bestil din vinterferie til Østrig online her på siden. For os hos Alltime Travel er vinterferien naturligvis et af årets allerstørste højdepunkter. Vinterferien er tidspunktet, hvor familien nyder hinandens selskab og er sammen om den store fælles interesse for skiløb.

Hvorfor tage på vinterferie til Østrig?

Der er mange fordele ved at tage på vinterferie til Østrig. Østrig er et sandt skimekka for hele familien med høj snesikkerhed.

  • Udfordringer for skiløbere på ethvert niveau
  • Skiområder af høj kvalitet med høj snesikkerhed
  • Moderne liftsystemer og sammenkædede skiområder
  • Unik feriestemning med afterski og glade dage

Skisucces

Østrig er et sandt skimekka for hele familien! På en vinterferie til Østrig er man sikret skisucces for hele familien, da skiområderne byder på udfordringer for skiløbere på ethvert niveau, samtidig med at de er af særdeles høj kvalitet og tilbyder en høj snesikkerhed. Destinationerne i Østrig ligger ofte tæt på hinanden, og ofte er flere forskellige skiområder derfor kædet sammen af moderne liftsystemer, så man har mulighed for at udforske nye områder på skiene hver dag. Den østrigske feriestemning er helt unik, og de der er til afterski i højt gear, med masser af musik, dans øl og glade dage, går bestemt ikke forgæves her. Langt de fleste feriedestinationer i Østrig har specialiceret sig i børnefamilier og tilbyder store legeområder, børnebakker og skiskoler som sikrer børnene den bedste oplevelse de første gange de skal prøve kræfter med skiene. På en vinterferie til Østrig er man derfor sikker på, at man vender hjem med børn der er bidt af sne og ski, og som sikkert vil være klar til at tage afsted igen.

Hotel eller lejlighed?

Den traditionelle indkvarteringsform i Østrig er højfjeldshoteller eller lejligheder. Hos Alltime Travel bor I oftest i lejligheder eller på hoteller som ligger centralt i byen ikke langt fra pisterne. Nogle steder går der skibusser fra byen til skiområdet, mens det andre steder er så tæt på, at man kan gå. Nogle steder ligger hotellerne eller lejlighederne et par kilometer fra byen, men ved en kabinelift så man hurtigt og nemt kan komme til skiområdet. I Østrig kan man vælge mellem et stort udvalg af pensioner, hoteller og lejligheder. Vinterferier i Østrig giver dig mulighed for at bo på hyggelige små og enkle pensioner til overkommelige priser eller på større luksushoteller som tilbyder store sauna- og wellness afdelinger samt gode restauranter. I har altså mulighed for at vælge netop den indkvarteringsform der passer til jeres families forventninger og behov.

De mest populære skiområder i Østrig

Wagrain/Flauchau
Denne destination består af tre sammenhængende områder og byder på mere end 800 km skiløb og udfordringer for både nybegyndere og øvede.
Læs mere om Wagrain/Flachau her
Bad Gastein
Området her er en gammel fyrstelig by og har meget karakteristisk arkitektur. En meget unik skisportsby med en smuk natur. Læs mere om Bad Gastein her
Zell am See
Dette område tilbyder udfordringer på alle niveauer, både for nybegyndere og øvede. Her er et bredt udvalg af både grønne, såvel som røde pister, men også pukkelpister og snoede offpister.
Læs mere om Zell am See her

Inden du bestiller...

Hvis du er blevet fristet til at tage på vinterferie i Østrig kan du læse meget mere om de enkelte destinationer her på siden. Inden du vælger feriedestination til vinterferien er det vigtigt at overveje hvilke krav, familien har til skiterrænnet med hensyn til faciliteter og sværhedsgrad samt til bylivet i området. Hos Alltime Travel har vi udvalgt vores skidestinationer, så de tilbyder et væld af faciliteter, sværhedsgrader og byliv. Dette giver jer mulighed for at vælge en skidestination, som imødekommer jeres forventninger og familiens sammensætning. Hvis I er i tvivl om hvilken destination I skal vælge, er I naturligvis også meget velkomne til at kontakte os på 7015 3232, hvor vores venlige og kompetente skiafdeling sidder klar med råd og vejledning omkring vinterferie i Østrig.