Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Vinterferie i De Norske Fjelde
Find og bestil vinterferie til et af de mange fantastiske skiområder i Norge. Hos Alltime Travel finder du vinterferie til alle de mest populære destinationer i Norge. Vi garanterer, at vi altid har markedets laveste priser, hvilket giver jer mulighed for at tage på vinterferie til Norge til en særdeles favorabel pris.

Hvorfor tage på vinterferie i Norge?

Der er masser af fordele ved at overveje en vinterferie i Norge.

  • Kort transporttid til feriedestinationerne
  • Skiterræn velegnet til nybegyndere
  • Gode børneområder med leg og børnlifter
  • Let forståelige skilærere
  • Ofte gratis skileje eller liftkort il børnene

Ski for alle

Norge er det rene vinterslaraffenland for børnefamilier, og en vinterferie i Norge er derfor ensbetydende med en sikker feriesucces. Norge tilbyder adskillige fordele for børnefamilier som bestemt er værd at have med i overvejelserne. Der er kort transporttid til feriedestinationerne, hvilket er fordelagtigt for småbørnsfamilier. Skiterrænnet er velegnet til nybegyndere med overvejende grønne og blå løjper. I skiområderne findes gode børneområder med legeområder og børnelifter. Skilærerne er let forståelige og børnene på skiskolerne er oftest fra norden, hvilket gør, at børnene bedre kan forstå hinanden og få nye venner. Skidestinationerne tilbyder ofte gratis skileje eller liftkort til børnene. Der er altså masser af fordele ved at vælge en vinterferie i Norge, og vi garanterer at I vender hjem med børn der er bidt af sne og ski.

De mest populære områder i Norge

Trysil
Dette område er Norges største skiområde og meget populært som vinterferie destination blandt danskerne. Trysil har bl.a. børneparker og et alsidigt terræn, både til erfarne skiløbere og nybegyndere. Læs mere om Trysil her
Hemsedal
Denne destination er kendt under navnet "de skandinaviske alper", og tilbyder de helt perfekte rammer for en sjov og udfordrende skiferie. Hemsedal kan endda prale med at have skandinaviens højstliggende skiområde. Læs mere om Hemsedal her

God pris

Hos Alltime Travel giver vi naturligvis 100% prisgaranti på din næste vinterferie i Norge. Derved garanterer vi, at vi altid har markedets laveste priser på vinterferier til Norge, hvilket giver jer mulighed for at komme afsted på vinterferie til en rigtig god pris. Desuden har vi ofte en række rigtig gode tilbud på vinterferier i Norge, hvis I har mulighed for at tage afsted uden for højsæsonen. Det kan altså godt betale sig at holde øje med vores tilbud på vinterferier i Norge på vores hjemmeside og i vores nyhedsbreve.

Fordele

Da feriedestinationerne i Norge ligger forholdsvis tæt på Danmark er transporten til feriestedet ikke så lang. Desuden er der mange der vælger at tage en del mad med hjemmefra, når de skal på vinterferie i Norge. Herved er der en del at spare, da det oftest er billigere i Danmark. Herudover tilbyder flere af destinationerne i Norge gratis skileje eller liftkort til børnene, hvilket er særdeles fordelagtigt for børnefamilier. Det er derfor muligt at komme på vinterferie til Norge til en særdeles fair pris.

Bestil din vinterferie i Norge hos Alltime Travel

Hvis du er blevet fristet til at tage på vinterferie i Norge kan du læse meget mere om de enkelte destinationer her på siden. Inden du vælger feriedestination til vinterferien i Norge er det vigtigt at overveje hvilke krav, jeres familie har til skiterrænnet med hensyn til faciliteter og sværhedsgrad samt til bylivet i området. Hos Alltime Travel har vi udvalgt vores skidestinationer til vinterferier i Norge, så de tilbyder en bred mangfoldighed af facilitetsudbud, sværhedsgrad og byliv. Dette giver jer mulighed for at vælge en skidestination på en vinterferie i Norge, der imødekommer jeres forventninger og families sammensætning.