Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Fantastisk skisportssted for børnefamilier!
Beitostølen er ideel for jer, der rejser med børn, da denne skidestination byder på gode børnebakker, én af Norges største skiskoler samt sjove og underholdende aktiviteter udenfor pisten. Derudover har Beitostølen 320 km langrendsspor!

Skiferie til Beitostølen i Norge

Besøg én af Norges hyggeligste destinationer!

Beitostølen byder jer velkommen til et skisportssted, hvor der er plads til alle. Ligegyldigt om I er nybegyndere, øvede, unge eller ældre, der skal på skiferie. Hvad enten I er til alpin, langrend eller snowboard, tilbyder Beitostølen i Norge optimale faciliteter i hyggelige og charmerende snerige omgivelser.  

Beitostølen er beliggende i en 900 m. lang landsby "Beito", hvor det emmer af en hyggelig og livlig norsk stemning med en bred vifte af restauranter, cafeer og supermarkeder.

Hvorfor rejse på skiferie til Beitostølen?

  • Varieret terræn for skiløb på alle niveauer
  • Suveræne rammer for børnefamilier
  • 320 km naturskønne langrendsløjper til langrendsskiløb 
  • Hyggelige og sjove aktiviteter uden for pisten for hele familien  
  • Charmerende beliggenhed i fjeldlandsby

Udforsk flere skiområder i Beitostølen

Beitostølen er delt op i to alpinområder, som giver jer varieret skiløb for hele familien. 

Beitostølen Skicenter er for børn og let øvede skiløbere, hvor der både er grønne, blå og røde pister, som I kan suse ned ad og udforske. 

Hvis I er mere erfarne på ski og søger udfordrende pister, er der et lille område mere med lidt røde og sorte pister, som byder på masser af godt skiløb. Liftkortet gælder til begge skiområder.

Tag børnene med til Beitostølen

Familiens mindste har de bedste forudsætninger for at få en sjov og mindeværdig skiferie i Beitostølen. Skisportsstedet har gode skiskoler og børnebakker, hvor familiens mindste medlemmer kan lære at stå på ski i trygge rammer. 

Når benene trænger til et hvil efter en lang dag på ski, er der et væld af sjove og underholdende aktiviteter udenfor pisten. Tag børnene med i svømmehallen på Radisson Blu Beitostølen mod betaling og giv dem et velfortjent hvil.

Beitostølens imponerende funpark

Både begyndere, erfarne skiløbere og snowboardere kan prøve kræfter med Beitostølens Funpark, hvor der er et hav af sjove hop og udfordringer. Parken er udstyret med sin egen lift, som tager jer til i alt 15 rails,  2 store hop og mange små, hvor I kan afprøve forskellige tricks. Funparken er beliggende i området omkring Ola-Expressen og kælkebakken i skicenteret, hvilket betyder, at I kommer nemt til området.

Smuk langrend i Beitostølen

Beitostølen er ligeledes et rent paradis for langrendsløbere. Skisportsstedet byder på noget af det bedste terræn til langrend i hele Norge. I fantastisk smukke rammer, er der hele 320 km løjper med forskellige længder og sværhedsgrader. I kan nyde den idylliske natur på langrendsløjper i skovterræn og højfjeld i Jotunheimen. Endeligt er der også mulighed for hyggeligt og stemningsfuldt skiløb på lysløjpe om aftenen.

Gå på opdagelse i Beito by

Beito er en 900 meter lang fjeldlandsby, hvor der er en helt særlig og hyggelig atmosfære. I kan snuppe en varm kakao på en af byens caféer, en øl på en af pubberne eller nyde aftenens middag på en af de gode restauranter, som ligger i Beito. Med hele 3 supermarkeder er der rig mulighed for at handle ind til snacks til en lang dag på ski eller til at kreere nogle af aftenens måltider hjemme i jeres egen skibolig. 

Masser af sjov i vente til familien

I får ikke tid til at kede jer på skiferie i Beitostølen. Der venter nemlig hele familien masser af sjove aktiviteter. I kan f.eks. prøve alt lige fra børnesnescootere, hundeslædekørsel til kælketure, hvor der blandt andet bliver dystet i familiemesterskab på kælk. I kan også lege og slappe af i svømmehallen, se tegnefilm eller nyde varmen rundt om bålet i et autentisk samertelt (Lavvo).  

En skiferie til Beitostølen vil med sikkerhed være populær blandt hele familien, da byen emmer af hygge.

Overnatning i Beitostølen

Beitostølen har mange gode muligheder for overnatning i både hytter, lejligheder og hotel. I Beitostølen er der altid kort afstand til skiområdet. Det er muligt at booke et skiskab ved skiudlejningen lige ved pisten, så skal I ikke bære jeres udstyr frem og tilbage. Vi anbefaler bl.a.:

  • Radisson Hotellet, hvor I bor tæt på liften. Hotellet har pool med fri adgang for gæster på hotellet. 
  • Riddertunet er helt nye lejligheder tæt på posten og liften. Her er gode familievenlige lejligheder i højstandard og med god beliggenhed uanset om I ønsker at stå alpin eller langrend. 


Transport til Beitostølen

Hvis du vil opleve den norske vinter, er der flere måder at rejse til Beitostølen på. Du kan: 

Tage færgen til Oslo (200 km til Beitostølen), Göteborg (450) eller Kristiansand (176 km) og køre resten af vejen.Oslo 200 km

Göteborg 450 km

Kristiansand 176 km

København 835 km