Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skiferie i Idre Fjäll i Sverige - Alsidigt skiløb for hele familien
Idre Fjäll har de perfekte rammer for den bedste familieskiferie i Sverige. Idre Fjäll ligger i vildmarksområdet og har alt, hvad I behøver. Her er bowling, svømmehal, god skiskole og dagene vil flyve afsted både på og udenfor pisten.

Skiferie i Idre Fjäll i Sverige

Varierende skiløb i Idre Fjäll

Idre Fjäll skisportsområde ligger i det fascinerende naturområde Dalarna i Sverige, og regnes for at være et af de største alpinanlæg i Norden. Samtidigt kan ivrige alpinister fornøje sig på 42 km lækre pister med udfordringer til skiløbere på ethvert niveau. 

På pisterne finder I ligeledes snowpark, skicross, oplyste pister på udvalgte dage og et stort udvalg af langrendsspor. Med mere end 86 km langrendspor er der rigelige muligheder for at opleve Idre Fjälls unikke natur for såvel den erfarne som den nysgerrige langrendsløber.

Hvorfor tage på skiferie til Idre Fjäll?

Hvorfor skal næste skiferie gå til Idre Fjäll?

  • Et af Sveriges største og bedste skiområder
  • God skiskole, Skicross og Snowpark
  • Velegnet til familier med både små børn og teenagere
  • Varieret terræn med udfordringer for nybegynderen, såvel som den rutinerede skiløber
  • Sportshal med svømmehal, sauna, legerum, bowling og sjov for hele familien

Børn og unges skiparadis

Idre Fjäll er ideel til børnefamilien, der både har brug for tryghed for de mindste og udfordringer til de større børn. I Idre Fjäll bor I i hyggelige hytter tæt på pisten, hvilket gør det nemt at komme til og fra hytterne i løbet af dagen. 

Aktiviteter på skiferien

I Idre Fjäll slutter oplevelserne ikke, når I klikker skiene af. I den hyggelige fjeldby er der rig mulighed for underholdning for både børn og voksne. Tag for eksempel en unik ridetur på rolige westernheste gennem det smukke, vinterklædte landskab eller konkurrér mod familien i slalomløb på bobslæder. 

Erfarne og adrenalinsøgende skiløbere finder også udfordringer i Idre Fjäll. Prøv ”Chocken” - hvis du tør, som er Nordens stejleste piste, der kan få adrenalinet til at pumpe hos selv de mest erfarne skiløbere.

Alt det sjove til børnene

Til familiens yngste finder I to skønne børneområder; ”Barnens Vinterland” og ”Boblandet”. Her kan børnene tumle rundt I sneen og lege mens de tager de første sving på skiene. Når børnene trænger til en pause fra skiene, kan de fornøje sig I trygge rammer med områdets legeredskaber eller tage en kælketur. 

Større børn på snowboard kan forlyste sig i det store snowboardland, hvor forholdene er optimale til leg og udfordringer med blandt andet egen lift, bordercrossbane. 

HUSK: I Idre Fjäll er liftkortet gratis for børn under 8 år, der kører med hjelm.

Frihed på skiferien i Idre Fjäll

Alltime Travel tilbyder skilejligheder og hytter i forskellig størrelse, indretning, beliggenhed og prisklasse. Ferieboligerne er alle bygget i ægte svensk hyttestil, og tilbyder en virkelig hyggelig og komfortabel base for familiens skiferie i Idre Fjäll.  

Der er mulighed for at stå på ski direkte til og fra døren ved mange af vores boliger. Dette giver en fleksibilitet på ferien, og er især ideelt for børnefamilier, hvor kræfterne ikke altid er ligeligt fordelt og de små ofte gerne vil hjem tidligere på dagen mens de ældre ikke kan få nok af at prøve kræfter med skiløbets mange facetter.

Hytter i Idre Fjäll

Uanset og I er en stor gruppe eller en lille familie finder I hytter der passer i Idre Fjäll. På Pernillas Väg i Gammelbyn er der hytter på 40 kvm til 5-6 personer. Hyggelige hytter med bl.a brændeovn. 

Er I en stor gruppe så kan vi varmt anbefale en af Sveriges største hytter Dähliehyttan på 400 kvm med 31 sengepladser! Her er plads til den hele store familie, grupper og firmaer der gerne vil kombinere arbejde og ski.