Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Kvitfjell - En overset skiperle i Norge!
Familierne har fået øje på Kvitfjell, og er det hurtigt blevet en favorit med et moderne skiområde bestående af både udfordrende skiløb og børne- og familievenlige pister. Glæd jer til alpine udfordringer, langrend med panoramaudsigt og afslappende wellness.

Skiferie i Kvitfjell i Norge

Besøg en rigtig skøn skidestination

Tag på skiferie til Kvitfjell, den uopdagede norske juvel, og få en fantastisk skiferie for hele familien der bl.a. byder på alpine udfordringer, langrendsløb med panoramaudsigt, ture med hundeslæde og afslappende wellness. 

Hos Alltime Travel finder I den absolut billigste skiferie til Kvitfjell i Norge. Find din skibolig her på siden eller ring til én af vores skiferierådgivere på tlf. 7015 3232 for at høre mere om skirejser til Norge. 

Fordele ved skirejser til Kvitfjell

Kvitfjell ligger i det olympiske terræn ca. en times kørsel nord for Lillehammer og blot 225 km fra Oslo. I Kvitfjell får I både alpine udfordringer, fine familievenlige pister samt snowboard park for både de store og små. Der er flere gode fordele ved at tage på skiferie til Kvitfjell - en af dem er, at I ikke står i kø til lifterne om morgenen. 

I Kvitfjell kan I glæde jer til skiløb på alle niveauer og til alle aldersgrupper. På denne måde kan hele familien være med. Kvitfjell byder på fantastisk skiløb med hele 25 nedfarter og nogle af Norges mest udfordrende alpine pister.

Til børnefamilier med nybegyndere der skal benytte skiskolen, kan vi anbefale at vælge bolig på vestsiden, da alle grupper på skiskolen starter her. 

Aktiviteter på skiferien i Kvitfjell

Tag familien med ud på en kanetur trukket af bryggerheste, og oplev det sneklædte landskab i den storslåede norske natur. Der er også mulighed for at køre med slædehunde, hvor I selv er med til at stille hundene op og gøre slæden klar inden afgang. I kører selv hundeslæden igennem den næsten uberørte natur i det smukke Ringbufjellet. 

Programmet af aktiviteter variere fra år til år men der er altid noget at lave i Kvitfjell!

Mere om Kvitfjells skiområde

Kvitfjell er således bygget op, så I på fjeldsiden Varden finder en grøn og en blå løjpe, et nyt og attraktivt område til børn og begyndere i Kvitfjell. Kvitfjell Vest og Kvitfjell Varden er forbundet med gondol.  I kan glæde jer til nyheden Kvitfjell Varden. Fjeldsiden Kvitfjell Varden er med en grøn og en blå løjpe, et nyt og attraktivt område til børn og begyndere i Kvitfjell. 

Skiskolen finder I på skitorvet på vestsiden.

Ønsker I at give jer ud på andre skiområder, så gælder liftkort med en varighed på 6 dage også til skiområdet Hafjell, som kan nås på ca. 45 minutters køretid.

På skiskole med maskotten Jøkul

Børnene kan få det hele! God skiskole, leg med maskotten, som I kan møde ved skiskolen på vestsiden. Se i ugeprogrammet, hvad der sker og hvor I kan møde ham. Kort sagt masser af sjov og underholdende aktiviteter for familiens mindste. 

Alt gruppeundervisning er med start på skitorvet på vestsiden. Privatundervisning kan have start på mellemstationen vestsiden. 

Er børnene nye på ski, så kan det klart anbefales at sende dem på skiskole, hvor de kan få en sjov og sikker start på ski. Den senest tilkomne nyhed i Kvitfjell er "Kvitfjell Varden", som bl.a. byder på en ny 6-personers stolelift, gondol samt nye løjper. Kvitfjell Varden er samtidigt den nye familievenlige fjeldside, hvor I finder både grønne og blå løjper. 

I alt omfatter området 5 km løjper, et sneanlæg fra top til bund samt adgang til langrends- og alpine løjper.

Sjov for hele familien

I kan tage til Parallel Cup, hvor hele familien kan udfordre hinanden og køre om kap ned af pisterne. Kvitfjell byder desuden på hyggelige caféer og restauranter og stemningsfulde afterskisteder. Det er vigtigt at være god ved sig selv og sin krop, når man har stået på ski hele dagen. Kvitfjell har nogle udsøgt spisesteder! Tyrihanstunet på Vestsiden byder på gode oplevelser både i løbet af skidagen og til aften. Her er Tyrihans Skicafe, Pizzahuset og afterskien Fjøset og det ligger helt ud til pisten.

På langrend i Kvitfjell

Skiområdet ved Kvitfjell er også kendt for sine gode kombinationsmuligheder for både alpint skiløb og langrend.  Der er ca. 130 km præparerede dalløjper og 80 km mærkede højfjeldsløjper, hvor langrendsløbere kan begive sig ud på eventyr i den smukke norske natur med panoramaudsigt over fjeldet. 

Endeligt findes der selvfølgelig også børneområder for de kære små, hvor der er mulighed for masser af sjov og leg.

Kanetur på Venabygdsfjellet

Få en vinteroplevelse ud over det sædvanlige! Tag familien med på udflugt, for 30 min. fra Kvitfjell kan I komme på kanetur på Venabygdsfjellet og nyde det fantastiske vinter wonderland. Her er bare jer, lyden af hesten, der pruster og bjælderne, der følger takten af hesten. Turen kan bestilles og aftale hos Venabustallen, Rondevegen 840 2632 Venabygd tlf. +47 92213456

Lejligheder på Østsiden - bo ved pisten

Lejlighederne Krystallen A og B ligger lige ved pisten og er populære familielejligheder til skiferien. De er af høj standard og har god indretning, god beliggenhed samt flot udsigt. 

Krystallen ligger lige på den modsatte side af pisten fra Mellemstationen, hvor der skiudleje og salg af liftkort. I skal op med liften og ned på ski for at komme nemmest dertil.  

Hytter og lejligheder på Vestsiden og Varden

Vestsiden og den nye fjeldside Varden er et oplagt valg til familier der rejser med mindre børn og ønsker familievenlige pister. Varden er kun grønne og blå pister, og Vestsiden er mere varieret. 

  • Varden er en helt ny fjeldside hvor I finder nye, store og flotte skihytter i Varden Fjellandsby med plads til hele familien. 
  • Skal I bo lige til pisten og bare rejser en familie kan vi varmt anbefale lejlighederne på Studio-H, som ligger helt perfelt ud til pisten på Vestsiden.
  • Yttersvingen er oplagt til de familier, der ønsker at bo med kort afstand til børneområdet "Kids skitorget" (blot 80 meter). Her finder I nybyggede lejligheder med 4-9 sengepladser.

Skiskolen har mødested for gruppeundervisning på vestsiden's skitorv. 


Traditionen tro - afholdes World Cup i Kvittfjell i uge 7 & 9

Traditionen tro af holdes igen i år World Cup I Kvitfjell. Mændenes World Cup finder sted i uge 7 og kvindernes finder sted i uge 9. Der er ingen tvivl om at der her er mulighed for at få en oplevelse for livet. I kan opleve de bedste alpine skiløbere på tætteste hold.

Der kan være ændringer i forhold til omlægning til pister, men kvittfjell vil gøre alt for at I får en fantastisk oplevelse - der vil være et væld af aktiviteter i perioden for både store og små.