Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Olympisk skiområde med familievenlige faciliteter
Leder I efter en skiferie med fokus på børnene, sjov for hele familien og storslået natur? Så er Hafjell i Norge den perfekte destination. I Hafjell finder I et stort udvalg af flotte hytter og lejligheder tæt på pisterne.
Pister i området
28 stk.
28 stk.
28 stk.
28 stk.

Skiferie til Hafjell i Norge

Skiferie til Hafjell for hele familien

Skiferie i Hafjell har noget for både nybegyndere, børnefamilier og teenagere, hvilket gør det til det oplagte skiområde og et sikkert valg, når hele familien skal på ski. 

Alltime Travels erfarne ferierådgivere har besøgt Hafjell i Norge og kender således både skiområdet og alle de forskellige indkvarteringssteder. Vi kan derfor give dig en både person og kvalificeret rådgivning. Ring til os på tlf. 7015 3232 for at høre mere om skirejser til Hafjell.

Hvorfor tage på skiferie i Hafjell?

  • Børnevenligt skiområde med god skiskole
  • Udfordringer for både begyndere og øvede
  • Olympisk skiområde med gondollift
  • Snegaranti fra december til april
  • Parker for både store og små

Familievenligt skiområde for alle

Tag hele familien med på ski i Hafjell, og oplev smuk natur, et alsidigt skiterræn og masser af sne, omgivet af en fantastisk, hyggelig atmosfære. 

En skiferie til Hafjell ved Lillehammer i Norge giver hele familien store oplevelser både på og uden for pisten. Hafjell er en fantastisk spændende destination med masser af udfordrende skiløb, så I er sikret en skirejse med indhold og masser af aktiviteter uden for løjperne.

Børnenes skiparadis i Hafjell

En skiferie i Hafjell er en skiferie i børnenes tegn. I de tre afskærmede børneområder er der rig mulighed for en tryg start på skiene for de allermindste. I Børneland kan børnene lege, mens de lærer i trygge omgivelser med underholdning og gode skilærere. 

I kan også sagtens have børnene med uden for børneområderne. Området er bygget op, så der næsten altid er mulighed for nedfarter på flere niveauer, der ender samme sted, så I let kan finde hinanden igen.

Skiløb i verdensklasse i Hafjell

I Hafjell får I mere end 50 km pister og et velfungerende liftsystem, der bl.a. en gondollift. I Hafjell er der også et stort og godt skiterræn med pister af alle sværhedsgrader, der giver udfordringer til skiløbere på alle niveauer. På de olympiske pister kan I konkurrere mod hinanden på de samme bakker, som i 1994 lagde sne til alverdens dygtigste slalom-atleter under Vinter-OL. 

Til skiløberne, der søger spænding og udfordringer, venter sjove oplevelser i terrænparkerne og i puddersneen på off-pisten mellem skovens træer.

Langrend, Snowboard og Alpint!

Hafjell har bestemt også andet at byde på end alpint skiløb. Langrendsløbere kan udforske over 300 km smukke langrendsruter i fantastisk natur på fjeldet, mens snowboardere og freestyle skiløbere kan prøve kræfter med den store snowboardpark, som indeholder hele 13 hop, rails og fun box.

Et væld af aktiviteter på skiferien

Hvis I ikke allerede har fået nok fart og adrenalin på ski og snowboard, så prøv den olympiske bobslædebane i , hvor I er sikre på at få et sus i maven. 

Skal der ske noget spændende, og trænger I til nogle off-ski aktiviteter, kan I roligt tage en tur i den eventyrlige og sjove Hunderfossen Vinterpark, der med sine forlystelser, smukke isfigurer og gode restauranter, har underholdning og uforglemmelige oplevelser for hele familien. 

Hafjell byder også på stort indendørs legeland for både små og større børn, som helt bestemt bliver et hit hos familiens mindste. 

Oplev 360 grader udsigt over fjeldet

Når I tager på skiferie til Hafjell, kan I også glæde jer til endnu flere familievenlige faciliteter og skiløb på alle niveauer. Takket være den nye og komfortable 6-personers stolelift "Hafjell 360" fra Mosetertoppen til top-punktet på 1059 m.o.h., kan I se frem til en fantastisk oplevelse med en betagende udsigt over dalen og fjeldene. Her finder I også forskellige nye og forbedrede familievenlige nedfarter, som strækker sig over 5 km. 

Bo godt i Hafjell!

Hafjell har det hele - hytter, lejligheder og hotel. Vi anbefaler bl.a.:

  • Alpin App. Solsiden, der er vores mest oplagte valg i dalen. Det er skilejligheder, som ligger lige ovenfor børneområdet og ud til pisten. 
  • Nordlia er store hytter, som ligger lige nede for Solsiden.
  • Sørlia Hytter er lidt mindre hytter til en familie, som findes i dalen på modsatte side af pisten,

*minimum alder for bestillinger af overnatning er 23 år for alle i selskabet hvis der ikke er børn med.