Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Last minute skiferier & afbudrejser

Oplev vores spændende udvalg af de bedste afbudsrejser og gode tilbud på last minute skiferier til Norge, Sverige og Østrig. Det er en oplagt mulighed for at spare mange penge på skiferien. Vælg den periode, som passer til jeres ønsker og find det bedste tilbud. Bestil last minute skiferien for hele familien i dag eller se udvalget af afbudsrejser nedenfor.

Afbudsrejser

Bestil en afbudsrejse

Tilbud på skiferie til Norge

Med en afbudsrejse til Norge, er der uanede muligheder for hele familien. Norge byder på perfekte børneområder, og gode skiforhold for både øvede og nybegyndere. I finder både familieområder, lange og brede nedfarter, børnepister og udfordringer i snowparks. 

Derudover er der en hyggelig stemning i byerne, hvor I både kan finde lækre restauranter og caféer, samt gode shoppingmuligheder. 

Her venter den perfekte skiferie på jer!

Tilbud på skiferie til Sverige

En afbudsrejse til Sverige er perfekt for jer med små børn, da skidestinationerne er super børnevenlige og rigtige gode til nybegyndere på ski.

Derudover er der rigtig gode muligheder for en masse langrend, hvis man er til det. Det er selvfølgelig også muligt at finde piste med lidt vildere nedfarter. 

En skiferie til Sverige kan også blot blive en mini-skiferie på et par dage, da køreturen til nogle af de svenske destinationer ikke er særlig lang. 

Tilbud på skiferie til Østrig

Bestil en afbudsrejse til Østrig, og tag på en skiferie sydpå. Østrig er en perfekt skidestination for jer, som ønsker et stort udvalg af forskellige sværhedsgrader, veludviklede liftsystemer og gode afterski-muligheder. 

I finder store og skønne områder til børn og nybegyndere, men der er også massevis af off-piste og snowparks med forskellige udfordringer. Østrig har lidt af det hele!