Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Tilbud og kampagner på skiferie

Velkommen til Alltime Travels rabatter. Vi har samlet alle vores aktuelle tilbud, kampagner, rabatter og afbudsrejser på skiferie. Gå på opdagelse i tilbuddene på skirejser og aktuelle kampagner og få rabat på skibolig, skiskole, liftkort, skileje og meget mere. Uanset om du er på udkig efter et godt nybegynderområde, et familievenlig skidestination eller søger et skiområde med et stort og udfordrende pistekort, har vi noget for dig. Vores aktuelle kampagner inkluderer alt fra budgetvenlige skiturpakker til luksuriøse ophold, så der er noget for enhver smag og ethvert budget. Når skisæsonen er i gang samler vi også alle de billige afbudsrejser på skiferie her på siden.

Last minute tilbud og afbudsrejser

Oplev vores spændende udvalg af de bedste afbudsrejser og gode tilbud på last minute skiferier til Norge, Sverige og Østrig. Det er en oplagt mulighed for at spare mange penge på skiferien. Vælg den periode, som passer til jeres ønsker og find det bedste tilbud. Bestil last minute skiferien for hele familien i dag eller se udvalget af afbudsrejser nedenfor.

Last minute tilbud
Alle skiboliger med rabat

Leder du efter attraktive besparelser på skiferier til Sverige, Norge eller Østrig?


Vi har samlet alle vores skiboliger med rabatter, så du nemt kan få et overblik over de gode tilbud.

Filtrer på lande, skiområder, antal soverum og meget mere.

Se alle nedsatte skiboliger her.


Forbook 2025
Betal kun 500,- her og nu

Book næste års skiferie til udvalgte skidestinationer i Norge og Sverige hos Alltime Travel allerede i dag, så familiens favoritbolig er sikret til næste skiferie! 

Bestiller I bolig med 13 senge eller færre, skal I kun betale 500 kr. her og nu, og op til 25% af opholdet i første rate d. 15.08.2024. For boliger med 14 senge eller flere betaler I 25% af opholdet her og nu. Slutbetaling er 90 dage før afrejse.

Kort skiferie uge 16
Spar 20% på Lodge

Tag på skiferie i Hemsedal fra d. 14/4 til d. 18/4 og bo i lejligheder med plads til 2-14 mennesker. Spar 20% for denne periode

Aktuelle kampagner

Spar 10%
Forbook skiferie til Geilo

Spar 10% på skiboligen i Geilo.

Det kan betale sig at bestille i god tid. Lige nu er der 10% rabat på udvalgte skiboliger og skihoteller i Geilo, Norge.

Rabatter og tilbud på skiferie i Sverige og Norge

Stöten Junior Weeks
Gratis skiskole, skileje og lifkort til børn

Tag på skiferie i Stöten Junior Weeks og få glæde af bl.a. gratis skileje, skiskole og lifkort til børn i alderen 0-6 år, når der bestilles tilsvarende til 1 voksen.  

Bestil skiferie til Stöten i uge 50, 2-6, 10-12 & 15

Nore Rein Ski Weeks
Gratis liftkort og skileje til børn

Book skiferie til Norefjell og få gratis liftkort og gratis skileje til børn til og med 6 år samt 5 dages ophold til 4 dages pris.

Tilbuddet gælder 5 dages ophold fra søndag til fredag i uge 2-6 og 10-12. 

Tilbuddet gælder for boligerne Fjellandsbyn og Norefjellstua.

Skiferie med rabatter i Østrig og Italien

Gratis liftkort i Livigno
Gratis liftkort til alle

Få 6 dages liftkort gratis til hele familien. Tilbuddet gælder til perioden 13-27/4 2024.

Tilbuddet gælder når der bookes et ophold i perioden på et af disse hoteller:

Hotel Lanz

Baita Cucu

Casa La Fonte

Appartamenti

Hotel Margherita


Bestil en afbudsrejse

Tilbud på skiferie til Norge

Med en afbudsrejse til Norge, er der uanede muligheder for hele familien. Norge byder på perfekte børneområder, og gode skiforhold for både øvede og nybegyndere. I finder både familieområder, lange og brede nedfarter, børnepister og udfordringer i snowparks. 

Derudover er der en hyggelig stemning i byerne, hvor I både kan finde lækre restauranter og caféer, samt gode shoppingmuligheder. 

Her venter den perfekte skiferie på jer!

Tilbud på skiferie til Sverige

En afbudsrejse til Sverige er perfekt for jer med små børn, da skidestinationerne er super børnevenlige og rigtige gode til nybegyndere på ski.

Derudover er der rigtig gode muligheder for en masse langrend, hvis man er til det. Det er selvfølgelig også muligt at finde piste med lidt vildere nedfarter. 

En skiferie til Sverige kan også blot blive en mini-skiferie på et par dage, da køreturen til nogle af de svenske destinationer ikke er særlig lang. 

Tilbud på skiferie til Østrig

Bestil en afbudsrejse til Østrig, og tag på en skiferie sydpå. Østrig er en perfekt skidestination for jer, som ønsker et stort udvalg af forskellige sværhedsgrader, veludviklede liftsystemer og gode afterski-muligheder. 

I finder store og skønne områder til børn og nybegyndere, men der er også massevis af off-piste og snowparks med forskellige udfordringer. Østrig har lidt af det hele!