Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
En norsk klassiker for hele familien
Geilo i Norge er en populær klassisk skidestination, som er elsket af mange danskere. År efter år vender skigæsterne tilbage til den hyggelige og charmerende stemning i Geilo, der rummer en lang historie, som ét af Norges allerbedste skiområder.
Pister i området
28 stk.
28 stk.
28 stk.
28 stk.

Skiferie til Geilo i Norge

Stemningsfulde og populære Geilo

Alltimes Travels erfarne skiferierådgivere har besøgt Geilo i Norge og kender derfor både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder på skidestinationen.  Foruden at tilbyde skiløb af høj kvalitet, med særlig fokus på børnefamilier, finder I ligeledes et væld af sjove og underholdende aktiviteter udenfor pisterne for både store og små i norske Geilo. 

Hvorfor tage på skiferie til Geilo?

Se her, hvorfor I skal vælger Geilo til næste skiferie:

  • Glæd jer til skiløb i et af Norges største og bedste skiområder
  • Undgå kø med liftkapacitet på 25.000 skiløbere pr. time
  • Udforsk Geilo Snow Park
  • Slip børnene løs i børneområdet
  • Langrend med i alt 550 km præparerede langrendsløjper

Et væld af alpine udfordringer

I Geilo finder I alpine udfordringer for hele familien, både store og små, med pister i alle sværhedsgrader og børnevenlige faciliteter. Skiområdet i Geilo er delt i to områder på hver sin side af byen. De to skiområder er forbundet med en skibus, der kører flere gange dagligt, og bringer jer hurtigt frem og tilbage, når I ønsker det. 

I Geilo undgår I at bruge tid på at stå i kø, da der er bygget et særdeles moderne og velfungerende liftsystem - med kapacitet på helt op til 25.000 skiløbere pr. time!

Børnenes skiparadis med skiskole

Giv børnene en tryg og sjov start på ski i Geilo. Her finder I nemlig et børneområde, hvor børnene kan boltre sig i sneen og trygt lege skiløbet ind. 

Geilo tilbyder også skiskole for både børn og voksne, hvor der bliver undervist på alle niveauer af søde skilærere. I Geilo er der skiskole med start flere steder, alt efter hvor I bor. Der er en på vestlia siden og en oppe ved Havsdalsgrenda. Ved centrum ligger Slaatta skisenter med skiskole og skiudlejning.

Masser af aktiviteter for store og små

Geilo emmer af autentisk norsk vinterstemning og har en masse hyggelige aktiviteter. Geilos placering i bunden af Hallingdalen sørger for et solrigt og stabilt klima med gode sneforhold. Sneen falder allerede i det sene efterår og fortsætter, som regel, helt frem til foråret. 

Når benene er ømme efter en hel dag på pisterne og I trænger til et lækkert måltid, så kan Geilos hyggelige restauranter varmt anbefales.

Pister til snowboarding med funpark

For den øvede skiløber og snowboarder der gerne vil mere end pisten, er parken et besøg værd. Parken bygges op hvert år, og består af forskellige elementer, hvor der er mulighed for at slå sig løs og give den fuld gas med tempofyldte udfordringer. Er I ikke til snowparken, så kan I selvfølgelig også bare spænde snowboard og skiene på og suse ud på Geilos skønne bakker.

Oplevelser i centrum af Geilo by

I byen findes også gode indkøbsmuligheder samt afterski steder for familiens unge og voksne natteravne. Når I trænger til at opleve andet end skiløb, så tag f.eks. på en tempofyldt tur med hundeslædekørsel, og oplev den smukke norske natur, mens I suser forbi i slæden. 

Der er også snerafting til dem, der mangler et adrenalin kick – I kommer altså ikke til at kede jer på en skiferie til Geilo i Norge! Husk at skibussen tager jer mellem skiområderne om ind til centrum af Geilo.  

Hvor skal I bo i Geilo?

Geilo har det hele! Hoteller lige ved pisten, lejligheder af høj standard lige ved pisten eller tæt på centrum og hytter.

  • På Vestlia siden finder I det meget populære Vestlia Resort. Hotellet har både spa og wellness og stort legerum samt pool til familien. 
  • På modsatte fjeld er Havsdalsgrenda lejligheder vores mest oplagte valg. Her er ligeledes adgang til pool, lækre lejligheder lige ved pisten.