Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Geilo - En norsk klassiker for hele familien
Geilo har vundet "Norway's Best Ski Resort" 5 år i træk (2019-2023) en meget populær skidestination, som er elsket af mange danskere. År efter år vender skigæsterne tilbage til den hyggelige og charmerende stemning i Geilo, der rummer en lang historie, som ét af Norges allerbedste skiområder. Der er gratis skibus rundt i hele området. Geilo byder på 5 alpinbjergtoppe, fantastisk natur til langrend elsker, hygge Geilo by, som ligger midt i det hele og en masse andre faciliteter såsom vinterbadning, snescooter og meget meget mere.

Skiferie til Geilo i Norge

Stemningsfulde og populære Geilo

Alltimes Travels erfarne skiferierådgivere har besøgt Geilo i Norge og kender derfor både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder på skidestinationen.  Foruden at tilbyde skiløb af høj kvalitet, med særlig fokus på børnefamilier, finder I ligeledes et væld af sjove og underholdende aktiviteter udenfor pisterne for både store og små i norske Geilo. 

Hvorfor tage på skiferie til Geilo?

Se her, hvorfor I skal vælger Geilo til næste skiferie:

 • Glæd jer til skiløb i et af Norges største og bedste skiområder
 • Undgå kø med liftkapacitet på 25.000 skiløbere pr. time
 • Udforsk Geilo Snow Park
 • Slip børnene løs i børneområdet
 • Langrend med i alt 550 km præparerede langrendsløjper

Et væld af alpine udfordringer

I Geilo finder I alpine udfordringer for hele familien, både store og små, med pister i alle sværhedsgrader og børnevenlige faciliteter. Skiområdet i Geilo er delt i to områder på hver sin side af byen. De to skiområder er forbundet med en skibus, der kører flere gange dagligt, og bringer jer hurtigt frem og tilbage, når I ønsker det. 

I Geilo undgår I at bruge tid på at stå i kø, da der er bygget et særdeles moderne og velfungerende liftsystem - med kapacitet på helt op til 25.000 skiløbere pr. time!

Børnenes skiparadis med skiskole

Giv børnene en tryg og sjov start på ski i Geilo. Her finder I nemlig et børneområde, hvor børnene kan boltre sig i sneen og trygt lege skiløbet ind. 

Geilo tilbyder også skiskole for både børn og voksne, hvor der bliver undervist på alle niveauer af søde skilærere. I Geilo er der skiskole med start flere steder, alt efter hvor I bor. Der er en på vestlia siden og en oppe ved Havsdalsgrenda. Ved centrum ligger Slaatta skisenter med skiskole og skiudlejning. 

Børnene skal heller ikke gå glip af alle de andre aktiviteter Geilo byder på. De kan prøve KidsPatrol, hvor de kan komme med ud på skipatrulje med egen radio og skipatruljevest, perfekt for børn imellem 5-10 år.  KidsRace hver lørdag, hvor der uddelelse medaljer til alle børn som gennemfører. SuperBarneDisko på Vestlia hver fredag til aftenski, her er der musik, diskolys og en masse børneaktiviteter. Hold jer opdateret under opholdet for nøjagtige information og tider.  

Masser af aktiviteter for store og små

Geilo emmer af autentisk norsk vinterstemning og har en masse hyggelige aktiviteter. Geilos placering i bunden af Hallingdalen sørger for et solrigt og stabilt klima med gode sneforhold. Sneen falder allerede i det sene efterår og fortsætter, som regel, helt frem til foråret. 

Når benene er ømme efter en hel dag på pisterne og I trænger til et lækkert måltid, så kan Geilos hyggelige restauranter varmt anbefales.

Pister til snowboarding med funpark

For den øvede skiløber og snowboarder der gerne vil mere end pisten, er parken et besøg værd. Parken bygges op hvert år, og består af forskellige elementer, hvor der er mulighed for at slå sig løs og give den fuld gas med tempofyldte udfordringer. Er I ikke til snowparken, så kan I selvfølgelig også bare spænde snowboard og skiene på og suse ud på Geilos skønne bakker.

Oplevelser i centrum af Geilo by

I byen findes også gode indkøbsmuligheder samt afterski steder for familiens unge og voksne natteravne. Når I trænger til at opleve andet end skiløb, så tag f.eks. på en tempofyldt tur med hundeslædekørsel, og oplev den smukke norske natur, mens I suser forbi i slæden. 

Der er også snerafting til dem, der mangler et adrenalin kick – I kommer altså ikke til at kede jer på en skiferie til Geilo i Norge! Husk at skibussen tager jer mellem skiområderne om ind til centrum af Geilo.  

Hvor skal I bo i Geilo?

Geilo har det hele! Hoteller lige ved pisten, lejligheder af høj standard lige ved pisten eller tæt på centrum og hytter.

 • På Vestlia siden finder I det meget populære Vestlia Resort. Hotellet har både spa og wellness og stort legerum samt pool til familien. 
 • På modsatte fjeld er Havsdalsgrenda lejligheder vores mest oplagte valg. Her er ligeledes adgang til pool, lækre lejligheder lige ved pisten. 

Snescooter med snerafting

Det her skal I helt sikkert prøve. En oplevelse I aldrig vil glemme. Lej snescooter med snerafting. Det kræver at I er min. 4 personer, min. 16 år gammel med et gyldigt kørekort til bil, knalderet eller motorcykel og eller skal I bare tænke på at hygge jer og have det sjovt. 

Man bliver delt op o hold og kører mod hinanden i bedste stafet stil. Efter snescooterkørsel er der rafting hvor 2 personer sidder i en ring efter snescooteren. 

Under bemærkningsfeltet ved bestillingen, skriver I ønske om dag. Det er muligt onsdag-lørdag. 

Tidspunktet er 16.30-18.00 (1,5 time)

Praktisk info: Varmt vintertøj, egen skihjelm og skibriller (hvis det haves).

Aktiviteter uden for pisterne

Geilo byder på et væld af aktiviteter for familier, der ønsker at kryddere deres skiferie.

 • Kør på snescooter, fat bikes, hundeslæde og kanetur.
 • Forkæl dig selv med isbadning, sauna, spa og massage.
 • Prøv Norges længste kælkebakke på 1850 meter - til de fartglade kan man komme helt op på 70 km/t.
 • Tag i biografen, svøm i Eventyrbadet, tag i legeland eller udfordre familien i bowling.
 • Tag med på fisketur og prøv at isfiske 
 • En times kørsel fra Geilo kan I opleve 350 forskellige dyr i Langedrag Naturpark.

En hyggelig aktivitet for familier og venner

I kan drage ud på en eventyrlig hesteslædetur i Geilos smukke natur, som er en sjov og hyggelig oplevelse for både store og små. Turen begynder ved Geilo Hestecenter og går gennem det idylliske landskab bag Geilo Kulturkirke og langs åen. Denne skønne aktivitet er ideel til at koble af og nyde omgivelserne efter en aktiv dag på ski.

Slædeturen tager ca. 45 min. I får udleveret tæpper af Hestecenteret til at holde jer varme på turen.

Det er muligt at book to typer kanefart. Den ene kanefart er hvor I deler kanen med andre. Der er plads til 9 voksne i de østrigske slæder Den anden er en eksklusiv kanefart.

Hen over jul/nytår er det kun muligt at bestille eksklusive kanefart.

Prøv at kælke med 70 km/t

Hvis I er på udkig efter en sjov og spændende aktivitet, så tag til Dagali Fjellpark, som ligger 25 km fra Geilo. Her finder I Norges længste kælkebakke, som er hele 1850 m lang og har en skilift, der bringer jer til toppen. I kan opleve suset af at køre ned af bakken med op til 70 km/t i de specielle kælke.

Det er muligt at booke en 1 eller 2 timers session på kælkebakken.

For at kælke på bakken skal man være mindst 12 år eller 10 år, hvis man er sammen med en voksen. Herudover er minimumshøjden 135 cm.

Lej en sauna og prøv isbadning

Hvis I vil opleve en helt særlig vinteraktivitet, så tag til Geilo og prøv vinterbadning på en helt unik måde. I kan leje en hyggelig sauna med plads til op til 8 personer i 90 minutter. Her kan I slappe af og nyde varmen samt panoramaudsigten over det sneklædte landskab. Kun 20 m fra saunaen finder I isbadningshullerne, hvor I kan hoppe i og mærke det forfriskende gys. Det siges, at vinterbadning giver en følelse af lykke, så det er bare med at komme afsted og prøve det af.

Denne unikke oplevelse kan bookes i perioden 11. december til 30. april.

Praktisk info;

Det optimale er op til 6 personer, men kender man hinanden rigtig godt, kan man godt være 8 personer. Hvis man ønsker at ligge ned, er der plads til 2 personer. 

Det anbefales at I medbringer; Håndklæde og badetøj. Til isbadning skal I bruge Uldne sokker, vanter, hue og varmt tøj. Gerne store rummelige sko, som er nemme at tage på. Der er ingen omklædningsrum i nærheden, så det anbefales at badetøjet at taget på hjemmefra. 

Skriv i bemærkningsfeltet ved bestilling af ferien hvilken dato ønske til tidspunkt. Det er muligt torsdag eller lørdag på tiderne kl. 12.00 / 13.45 / 15.30

Panorama runden - Geilo High Five

Panorama runden er helt sikkert noget I skal prøve. Turen er for alle, men man skal dog mestre grøn og blå pister. På denne tur får I stået en masse på ski ned af de fineste pister, og oplever den mest betagende natur. Hver af de 5 bjergtoppe byder på hver deres unikke udsigt udover det majestætiske Hallingskravet og de to nationalparker (Hallingskarvet & Hardangervidda). Turen er tilrettelagt så man ikke behøver egen bil imellem de 2 bjerge, men at man benytter skibussen. I kan købe et Geilo High Five korti alle skireceptioner og der er sat "klipper" på hver bjergtop. Der er præmier og hente ved 3 & 5 klip :)  

Gratis skibus

Kom nemt rundt i Geilo med skibussen. Den er gratis og kan benyttes af alle. Den kører i hele området, så uanset om du skal til én af de 5 Alpinbjerge, på skiskole, eller ned og hygge i skønne Geilo by, kan du hoppe på bussen. Bussen er ca. 8 minutter om at komme fra den ene bjergside til den anden og bussen pendler hele dagen.  

Oplev det norske landskab fra en hundeslæde

Oplev at suse igennem den flotte norske natur på en hundeslæde. Geilo Husky ligger en kort gåtur fra Geilo centrum, og byder på hundeslædekørsel for hele familien. Oplevelsen tager 1 time, som inkluderer en introduktion med instruktør efterfulgt af 25 min slædekørsel, hvor I selv styrer hundeslæden. Der er plads til 2 personer pr. slæde, hvor den ene kører og den anden sidder ned. Det er muligt at skifte undervejs på turen, så begge oplever den unikke oplevelse af at styre Husky hundene igennem det fantastiske landskab.


Praktisk info: 

Varighed: Oplevelsen tager cirka en time i alt, med 25 minutters egentlig hundeslædekørsel

Aldersgruppe: Alle, men fra 12 år kan man prøve at køre slæden. Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børn 0-2 er gratis og sidder på skødet af en voksen og skal ikke bestilles plads til.

Mødested: Geilo Husky camp før Vestlia Resort– Bakkestølvegen 56. (parkering ved Røde kors, se efter Geilo Husky skiltet.) 

Praktisk: Husk meget varmt tøj og gerne en form for briller, hvis der skulle være vind.
Dag & Tid: Onsdag, lørdag & søndag kl. 12.00 eller 12.45. Skriv jeres ønsker til tid og dag i bemærkningsfeltet ved bestilling.

Prisen inkluderer, hundeslædekørsel (5 km.) og en varm drink.