Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Havsdalsgrenda

Havsdalen
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
200 m
Skibus
50 m
Skiskole
250 m
Indkøb
2.5 km
Pool område
Familielejligheder med skønne faciliteter
Havsdalsgrenda ligger med udsigt over Geilo. Alle lejligheder er i flere plan (2-3 etager), badeværelser og soverum er på samme etage. Havsdalsgrenda lejligheder ligger lige ud til løjperne og langrendsspor ved liften K (på samme side af fjeldet som Dr. Holms Hotel). Der er gratis adgang til fælles pool, træningsrum, dampbad og sauna.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
200 m
Skibus
50 m
Skiskole
250 m
Indkøb
2.5 km
Pool område

Havsdalsgrenda lejligheder i Geilo

Bo lige ved pisten!

Havsdalsgrenda har har en super placering for familier, der gerne vil bo midt i den skønne natur med ski-in/ski-out. 200 meter fra receptionen er der skiskole, skiudlejning og lift. Til alle lejligheder er der parkering i p-kælder med direkte adgang til lejlighederne. Gratis wi-fi i alle lejligheder.

Uanset hvor I bor kan i gå via parkeringskæleren til poolområdet som ligger sammen med receptionen. Det er muligt at leje badehåndklæder på stedet, så I skal bare huske badetøjet. Poolen har samme åbningstider som receptionen.  

God placering for børnefamilier

Havsdals grenda ligger ud til børnevenlig pister og der er skiskole ca. 200 meter fra receptionen. Der er 2 skiskoler i Geilo. Nogle hold er kun på modsatte side af byen ved Vestlia.
Geilo er et ægte skiparadis for familier.

Ønsker I at opleve den anden og meget børnevenlig fjeldside så kører skibussen morgen og eftermiddag. Det er også muligt, at komme til centrum med skibussen.

Vore varmeste anbefalinger til Havsdalsgrenda.