Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Vestlia Resort

Vestlia siden
Skiløb til/fra boligen/området
Halvpension
Inkl.
Ski lift
100 m
Skiskole
150 m
Skønt hotel tæt på pisten
Vestlia Resort har noget for alle aldre. Her er alt fra alm. standard værelser til store flotte suiter. Hotellet har desuden en god restaurant, skøn spa-afdeling, stort indendørs poolområde og fitness. Alle hotelværelser er desuden inkl. halvpension, som serveres i restauranten. Lodge-suitene finder man i tilstødende byg til Vestlia Resort. Du tjekker ind i Hotel receptionen og der er fuld adgang til alle Hotel faciliteterne.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Halvpension
Inkl.
Ski lift
100 m
Skiskole
150 m

Vestlia Resort i Geilo

Restaurant på Vestlia Resort

Restauranten på Vestlia Resort sørger for, at I er velfornøjet og mætte. Med gode råvarer og gerne lokale skal I nok nyde jeres måltider i restauranten. Restauranten er udvidet i 2018 og her vil I med garanti nyde jeres middag. Alle hotelværelser er inkl. halvpension. Morgenmad og aftenmaden serveres i restauranten på Vestlia Resort. Husk at oplyses hvis I har allergi eller ønsker vegetarmad.  

Eventyrbadet for familien

Husk at pakke badetøjet og badehåndklæder! I Eventyrbadet er hele familien velkommen. Når skiene er parkeret for dagen, kan familien boltre sig i dette 750 kvm. store område. Alle gæster der bor på hotel værelser har fri adgang til Eventyrbadet under opholdet. Eventyrbadet byder på 20 meter langt bassin, børnebassin, vandrutsjebane og boblebad.

Selvforkælelse i spa-afdelingen

Spa-afdlingen på Vestlia Resort har massere af behandlinger, flot poolområde til nydelse og afslapning. Behandling er mod betaling og bestilles på stedet.Der kan bestilles massage og ansigtsbehandlinger. Alle gæster skal betale for entre og der er kun adgang fra 16 år og op. Behandlinger kan bestilles ved ankomst.

For legeglade sjæle

Legelandet ligger tæt på restauranten, og børnene kan nemt tage et smut op og lege, mens mor og far sidder i restauranten. Er der mere energi tilbage efter skidagen? Så tag børnene med ned i Vestlia Resorts legeland. Her er stort legetårn med forhindringer, bløde puder og super omgivelser til en omgang tag fat. Se åbningstider ved ankomst til hotellet.