Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Godt skiområde til en god pris
Beliggende i den nordlige del af Italien, tæt på grænsen til Schweiz, fremstår Livigno som et skisportsted uden sidestykke. Livigno har et velfungerende liftsystem og et væld af pister, hvoraf mange fører direkte til midten af byen. Dette gør det ikke kun nemt for skiløbere at finde sammen igen, men skaber også et trygt miljø, hvor forældre med ro i sindet kan lade børnene udforske pisterne på egen hånd. Ud over de utallige piste-muligheder byder Livigno også på Italiens bedste freestyle-park, fremragende langrendsspor og særlige børnevenlige faciliteter. Og som en ekstra bonus for dem, der søger at kombinere skiferien med shopping, tilbyder Livigno et toldfrit indkøbsområde.

Skiferie i Italien Livigno

Skiferie i Livigno

Hold jeres skiferie i Livigno i Italien, her er alt hvad der skal til for at I kan få en suveræn skiferie. Livigno har skabt nogle rammer for familier med både stor og små børn, som gør det til et meget populært skiområde. Byen oser af Italiens hygge, god mad og vin, billig shopping og vinterferiestemning når den er bedst. Skiområdet har mange nedfarter og de ligger i alle sværhedsgrader. Pister løber ned på både øst og vestsiden af byen, og derfor er det altid muligt at finde en pist med sol. Med 115 km pister er der masser af muligheder for at finde pister, der matcher både jeres niveau og aldersgruppe. 

Meget skiløb for pengene i Livigno

I 1800-2900 højde befinder skisportsdestinationen Livigno sig og tilbyder noget for enhver smag. Uanset om du er ung eller ældre, ny på ski eller en erfaren entusiast, finder du pister til dit niveau. Om du ønsker en afslappende tur, hvor du kan nye naturen og være sammen med familien, lidt mere udfordrende pister eller adrenalinsusende pister. Der er i alt 115 km pister fordelt på:

  • 30 km blå pister
  • 65 km røde pister
  • 20 km sorte pister

Livigno har et moderne og effektivt liftsystem med i alt 30 lifte fordelt på kabine-, stole- og slæbelifte.

Ønsker man at udforske området på langrend, er der 30 km langrensløjper i smukke omgivelser. Du kan også prøve biathlon, der kombinerer langrend med riffelskydning. 

For dem, der søger at finpudse deres færdigheder eller lære fra bunden, tilbyder Livigno skiskoler med over 150 dedikerede professionelle instruktører. Adrenalinjægere kan dykke ned i parkens hop, funparks, pipe, og freeride cross, eller prøve deres springfærdigheder med en kæmpe airbag. Og for en magisk afslutning på dagen er der mulighed for aftenskiløb en gang om ugen, hvor udvalgte pister oplyses

I perioderne 2-23/12 2023 og 13-27/4 2024 er liftkort inkluderet for alle uanset alder. Tilbuddet gælder på udvalgte hoteller.  

Børnene i Livigno

Livigno er et godt sted for de mindste at starte deres skiløb. Her er flere skiskoler med dygtige skiinstruktører. Her er små funparks, som er perfekte til børn, med animationer og små hop. Livigno har lavet et legeland i sneen, The Livin'Ice Park, og det hele er én stor udendørs legeplads. De små kan her få lov til at lege med jævnaldrende på sjove rutsjebaner og andre ting der er lavet af sne.
Livigno har også en børneklub, hvor de små kan lege med spil eller på adventure stier med små forhindringer, deltage i racerløb eller hygge sig i det indendørs område hvor man kan købe frokost. Forældre, som vil nyde lidt tid på egen hånd, kan bruge Kid's Clubs dygtige personale, som vil se efter jeres børn.

God mad i Livigno

Livigno har et meget stort udvalg af restauranter og cafeer. Her er virkelig mulighed for at udforske det italienske køkken, og lade sig forkæle med både pasta, skinke, oste og gode vine og så meget mere. Her er restauranter i alle prisniveauer og det er nemt at finde noget der passer. Her kan I finde traditionel schweizisk mad, klassiske italienske retter, hyggelige varmestuer, finere restauranter og hurtig take-away. Vi I have lidt gang i den efter maden, er der også et godt byliv med afterski og gode cocktails. Livigno ligger i et toldfrit område, og de fleste ferierejsende benytter lejligheden til at shoppe når de kommer hertil. Her er gode rabatter på mad og drikkevarer, og I kan tage til det store shoppingcenter og købe tøj. Der er mere end 250 butikker i 1816 meters højde.  

Vandland, mountainbikes og vandreture

Her er et stor og varieret aktivitetsprogram, som I kan gøre benytte jer af, hvis I planlægger næste skiferie til Livigno. Efter dagens skiløb kan det være sjovt med en tur i det store vandland, Aquagrande, som ligger tæt på. Her er et dejligt wellnessområde, hvor I kan købe massage eller andre afstressende behandlinger, eller hvis der er flere kræfter tilbage, kan I tage en tur i motionscenteret. 

Har I lyst til at opleve naturen, kan I kaste jer over Fat Bike, som er mountainbikes med brede og tykke dæk, så I kan komme omkring på de tilsneede stier. Her er også gode ruter til sneskovandringer og hvis den skal helt op at ringe, kan I købe en helikoptertur og nyde den fantastiske udsigt fra oven. Alle disse aktiviteter er mod betaling.