Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Udsøgt skiområde i Italien
I den nordlige del af Italien, tæt på Østrigs grænse, finder du Canazei - en perle i Dolomitterne og en del af et af verdens mest imponerende skiområder. I Canazei behøver du ikke køre på den samme pist to gange, selvom du er på skiferie i en uge. Mulighederne er næsten uendelige.

Bestil din skiferie til Canazei i Italien

Hygge i hytterne og fineste skiforhold

Oplev de stemningsfyldte byer Canazei og Campitello di Fassa. Her summer det af liv og glade dage på de lækre italienske restauranter og hyggelige vinbarer i alle prisklasser. Der er endda 3 restauranter i Canazei med en anbefaling af Michelin Guiden. Priserne er overkommelige, og et godt måltid inklusiv vin, sodavand eller øl kan fås for under 100 kr. pr. pers. - både i nede i byen og oppe i bjerget til frokost. Canazei by er meget populær og ligger helt op til skiområdet Dolomitterne. Her har været et stort fokus, fra danske rejseselskaber gennem de seneste 15 år, men mange af de små byer rundt om Canazei har lige så meget at byde på – og vil ofte være lidt billigere. Vi har samlet et udvalg af skiboliger, så I kan finde lige nøjagtig den skibolig i Canazei, der passer bedst til jer.

Ski i Dolomitterne - ét af verdens største skiområder!

Med over 1200 kilometers pister i alle sværhedsgrader er der noget for enhver skiløber. Her kan alle skiløber finde noget, der passer til deres niveau. Om du er nybegyndere, øvet eller ekspert så er der gode udfordringer at hente her.  Mange af lifterne har åbent til kl. 17:30 indbyder til lange dage på pisterne. Prøv fx den 40 km lange tur rundt om bjergmassivet Sella Ronda, og nå igennem 4 dale. 

På 1 liftkort kan du have adgang til i alt 1.220 kilometer pister i alle farver og sværhedsgrader – området har udfordringer til alle niveauer.  Tag fx en dagstur rundt om Sella massivet. Ruten er bedre kendt som Sella Ronda'en og giver godt ca. 40 km skiløb. Nyd den dejlige italienske mad i frokostpausen under blå himmel og solskin.

Aktiviteter udenfor pisten i Canazei og Campitello

Canazei og Campitello di Fassa tilbyder en bred vifte af aktiviteter for dem, der ønsker en pause fra pisterne. Nyd en eftermiddag i den store svømmehal og lad dig forkæle i wellness afdelingen. I kan slutte dagen med at dyste på bowlingbanen. Er I til skøjteløb er der også en skøjtebane at kaste sig over. Er I til lidt mere udfordring kan I prøve kræfter med isklating, kælkning, hundeslæde og langrend. Aftenerne byder på et bredt udvalg af restauranter og barer, der sikrer en stemningsfuld afslutning på dagen. 

Tag bussen til Canazei - SneXpressen

Med SneXpressen kan du starte din skiferie afslappet. Kom veludhvilet frem ved at tage bussen på hele vejen. SneXpressen kører hver uge igennem hele sæsonen til Canazei. Afgang fra Danmark om fredagen sikrer, at du ankommer til Canazei lørdag morgen, klar til eventyr. I bussen bliver der vist familiefilm på vejen og der er mulighed for at købe varme og kolde drikke undervejs af de servicemindede chauffører. Ugen efter, lørdag aften, kører bussen tilbage mod Danmark.Efter en uges skiløb, kan du læne dig tilbage på returrejsen og drømme om alle de dejlige timer I har haft på ski. Når I vågner igen dagen efter, er det den danske grænse.