Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk
Halvpension
Inkl.
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skiskole
50 m
Indkøb
50 m
Boligerne ligger i området Gaustablikk
Flotte og hyggelige hotelværelser
Gaustablikk Fjellresort ligger 945 m.o.h, og lige ved siden af skicenteret. Hotellet emmer af ægte vinterstemning med ild i pejsen hver dag. Når dagen i den friske højfjeldsluft er veloverstået, er det muligt at benytte hotellets pool, sauna, dampbad og boblebad. Legerum til børn og bordtennis.
Fakta om indkvartering
Halvpension
Inkl.
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skiskole
50 m
Indkøb
50 m
Boligerne ligger i området Gaustablikk

Mere om Gaustablikk Fjellresort

Hotelferie med eller uden børn

Gaustablikk Fjellresort er for både rejsenede med og uden børn. For familier der rejser med børn der der legerum, pool og bordtennis. Der er god plads til familien og men en hyggelig lobby er der andet en bare værelset at opholde sig på. 

Hotellet har stor pool med sauna, dampbad og boblebad. Der er god plads til alle. For dem der gerne vil have behandlinger har hotellet dette til bestilling mod betaling. 

Gaustablikk Fjellresort lige ved skiområdet

Gaustablikk Fjellresort ligger lige ved centrum at Gausta skicenter. Hotellet har stor flot pejsestue med en fantastisk udsigt mod Gaustatoppen. Udsøgt restaurant med god mad for hele familien. Hotellet er renoveret i 2021/2022 og er det rigtige valg for familie eller par der gerne vil på skiferie med god komfort, tæt på pisten. 

Skiskolen for familiens yngste starter ved centrum på den anden side af vejen, så hotellet egner sig også godt for familier med børn. Når de skal af med den sidste energi er der pool og legerum på hotellet.