Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Highland Lodge

Centrum
Ski lift
750 m
Skibus
300 m
Indkøb
150 m
Pool område
Fra 100-250 meter
Pool, god beliggenhed og flotte lejligheder
Highland Lodge ligger tæt på Geilo centrum, hvor I finder butikker, cafeer, langrendsspor, hyggelige spisesteder og indkøbsmuligheder. Lejlighederne på Highland er flotte og perfekte til par og mindre familier med plads til op til 6 personer. Alle lejligheder er indrettet forskelligt, men alle med samme stil og standard.
Fakta om indkvartering
Ski lift
750 m
Skibus
300 m
Indkøb
150 m
Pool område
Fra 100-250 meter

Highland Lodge Geilo i Norge

Velkommen til Highland Lodge

Highland Lodge er et godt valg for familier der rejser med børn, også dem der endnu ikke er på ski. Legerummet på Highland er en succes for familiens yngste. Her er boldrum, tumleplads og labyrint, her er god plads til leg. Stor flot pool med lille børnebassin og boblebad. Der er ligeledes sauna. De gode faciliteter gør bestemt Highland Lodge til det oplagte valg, hvis I rejser med mindre børn, der ikke holder til, at være på ski hele dagen. 

Aktiviteter for hele familien

Til de aktive sjæle, der har mere energi tilbage i benene, findes et flot træningsrum med flere forskellige cardio-maskiner og vægttræning. Highland har aktiviteter for alle aldre til hele dagen og som gæst på Highland Lodge i Geilo har I fri adgang til alle faciliteter.

Friskt brød fra bageren

Bageri Highland Lodge - på Lodgen ligger eget bageri, som sørger for at I hver dag kan få frisk brød. I behøver ikke, at bevæge jer langt for bagerne er lige uden for jeres dør. Her finder I mange lækkerier til dagen, og vi kan varmt anbefale jer, at nye lækkert morgenbrød herfra, hver dag i ferien!

Nyd lækker pizza i Geilo

Fra kl. 12.00 til kl. 22.00 skifter bageriet om til spisested. Til frokost eller efter en dag på ski, kan I nyde en lækker pizza, pastaret eller burgere i pizzeriaet. De sørger for. at fylde jeres maver og kroppe med energi, så I er klar til flere timer på de norske piste. De lækre pizzaer med sprøde tynde bunde bages i stenovn, som en rigtig italiensk pizza. Spis i restauranten eller tag pizzaen med op i lejligheden i mere afslappede omgivelser.