Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Skistar Lodge Hemsedal

Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
25 m
Skiskole
50 m
Indkøb
50 m
Moderne lejligheder med den bedste beliggenhed
Skistar Lodge Hemsedal er klar til at byde jer varmt velkommen i de moderne lejligheder, hvor I kan bo op til 14 personer. Lejlighederne er perfekt placeret lige ved bakken og børneområdet længst nede i Hemsedal Skisenter. Selve komplekset er hele 14.000 kvm stort med blandt andet skiopbevaring, restaurant med bar og en klatrevæg. Bygningerne er forbundet med gangbro.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
25 m
Skiskole
50 m
Indkøb
50 m

Skistar Lodge Hemsedal lige til børneområdet

Topmoderne Skistar Lodge Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal byder jer velkommen til den bedste beliggenhed længst nede i Hemsedal Skisenter ved bakken og børneområdet, hvilket gør boligerne til det helt ideelle valg for familien. Her er I nabo til børneområdet, og de to bygningerne er forbundet med en gangbro, hvilket gør det nemt for jer at benytte alle faciliteterne i begge bygninger. I har desuden blot få meter til nærmeste lift, og inden for kort afstand venter flere restauranter, barer, skiudlejning, afterski og diverse butikker. Der er desuden elevator i komplekset.

Unikke og børnevenlige familielejligheder

Skistar Lodge Hemsedal har opført nogle helt fantastiske familielejligheder, som er specielt indrettet til børnefamilien med sjove temaer. Her kan I bo i hyggelige og velindrettede lejligheder, som Valle helt selv har indrettet med sin kærlighed til sne og skiløb. Valle Suites byder desuden på flotte farver og materialer, som vi kender fra Valles Verden. Disse skønne lejligheder er placeret med udsigt over løjperne og børneområdet. Lige midt i Hemsedal Skisenter kan børnene desuden blive passet i Valles børnepasning, hvor børn fra 6 måneder er velkomne til sjov og leg under opsyn i trygge rammer.

Parkering ved Skistar Lodge Hemsedal

I P-huset er det muligt at parkere mod betaling. På de udendørs parkeringsplads er nogle pladser mod betaling. Der findes 3 parkeringspladser (P2, P3 og P6) ved skicenteret hvor der er gratis parkering. Der kan dog ikke garanteres ledige pladser. 

P1, P4 og P5 er betalings parkeringer. Det betales parkeringsafgift imellem kl. 09.00 og 17.00.