Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Fjellandsbyen Norefjell Ski og Spa

Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
20 m
Skiskole
20 m
Indkøb
3.2 km
Book flotte og moderne lejligheder
Flotte lejligheder i Norefjell bare 1,5 time fra Oslo. Her er plads fra 4-8 personer, og lejlighederne er direkte til løjpen. Lejlighederne ligger sammen med Norefjell Ski og Spa Hotel, hvor alle gæster kan benytte pool, træningsrum, sauna og boblebad (mod betaling). Tæt på hotellet og lejlighederne finder I en god lille begynder/børnebakke.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
20 m
Skiskole
20 m
Indkøb
3.2 km

Norefjell Ski & Spas skønne lejligheder

Nore Reins børneuger i Norefjell

Nore Reins børneuger kan bestilles af familier, der bor i lejlighed i Fjeldlandsbyen med ankomst søndag og afrejse fredag i uge 2-6 og uge 10-13. Nore Rein er maskotten i Norefjell. Han har flere aktiviteter på Norefjell Ski og Spa. Tilbuddet gælder for børn til og med 6 år og inkluderer:

  • Gratis liftkort
  • Gratis skileje (skal bestilles, hjemmefra) 
  • Mød Nore Rein i Børnebakken
  • Aktiviteter med Nore Rein 

Tilbuddet skal bestilles hjemmefra via os, kontakt os på telefon og hør hvordan. Tilbuddet kan ikke opnås hvis det ikke er bestilt inden ankomst. Skal bestilles senest 14 dage før ankomst. 

(Tilbuddet gælder ikke ved uge ophold!)

Pool for hele familien på Norefjell Ski og Spa

Er der gæster med, der ikke står på ski, er poolen åbent hele dagen (mod betaling). Det er muligt for voksne fra 18 år at købe adgang til spaafdelingen og købe behandlinger. Alle gæster på Norefjell Ski og Spa Lejligheder kan benytte poolen (mod betaling ca. 30 NOK pr pers pr gang). Her kan hele familien boltre sig i poolen, efter en dejlig dag på ski. Poolen er for hele familien, børn skal dog følges med en voksen. Det er ligeledes muligt at benytte træningsrum mod betaling (ca. 30,- NOk pr pers pr gang). Tid og entre til pool og træning skal bestilles i receptionen. 

Skiferie er også for børn i Norefjell

På Norefejll Ski og Spa er her massere af aktiviteter for børn. Lige uden for resortet er der børneområde med egen træklift. Klik skiene på lige uden for døren. Norefjell skiområde har flere gode lange skiture og på vej ned mod søen skal I huske at stoppe op og nyde udsigten. Skiområdet har noget for alle både begyndere og øvede uanset om I er på ski eller snowboard. På hotellet er der børnerum, pool og klatrevæg.