Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Vrådal Straand Hotel

Morgenmad
Inkl.
Ski lift
5 km
Skibus
Charmerende hotel med gode faciliteter
Traditionelt familieejet hotel med historie helt tilbage fra 1864. En del af det oprindelige hotel findes endnu og er med til at gøre det til et romantisk hotel. Nyd et par hyggelige timer i den flotte pejsestue i ægte Telemarkstil efter en udsøgt middag i al carte restauranten, som tilbyder traditionelle retter med lokale råvarer. Hotellet byder desuden på pianobar, pool, fitnessrum, sauna og solarium. I weekenderne er pubben åben, og her er der afterski om lørdagen med livemusik. Skibus til og fra Vrådal Panorama Skisenter hver morgen og eftermiddag. Der er legerum til børnene, og familien kan få en hyggelig ferie her med en masse aktiviteter, når I er på hotellet.
Fakta om indkvartering
Morgenmad
Inkl.
Ski lift
5 km
Skibus

Oplev Vrådal Straand Hotel her

Fantastisk tilbud ☆ Grib muligheden for en tur i sneen

Har I lyst til en tur mere på ski, finder I her et virkelig godt tilbud. Frem til 14/4-2024 tilbyder Strand Hotel Vrådal priser inkl. 1/2 pension og liftkort. Bor I i Jylland kan I drage fordel af vores fordelagtige samarbejde med Fjordline. Når I ankommer til Kristianssand så er der ikke mere end små 200 km til Vrådal. I bor i dejlige værelser. Er I 2 personer vil I får dobbeltværelse har I børn med bor I på hotellets dejlige familieværelser.

Plads til familien

Vrådal Staand Hotel har plads til både store og små familier. Har i brug for plads kan vi anbefale familieværelset til max 5 personer. Her kan bo 2 voksne og 3 børn op til 15 år. På de almindelige dobbeltværelser er der på flere af dem plads til 2 på en sovesofa. 

Der er stor pool, legerum, stue hvor i kan hygge og spille - der er god plads til familien på Straand Hotel.