Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Hotel Goldried

Matrei
Halvpension
kun inkl. i hotel vær.
Ski lift
1.1 km
Piste
50 m
Skibus
100 m
Indkøb
1 km
Hotel Goldried Lejligheder - Komplet hotel med bl.a. flotte lejligheder
En perle af et hotel med store rummelige hotellejligheder, som alle har pejs eller brændeovn. Hotellet har et stort pool og wellnessområde med bjerg- og panoramaudsigt, spa-pool, finsk sauna, infrarød kabine, dampbad, loungeområde mm. Adgang til pool er gratis. Wellness afdelingen betales på stedet pr. besøg.
Fakta om indkvartering
Halvpension
kun inkl. i hotel vær.
Ski lift
1.1 km
Piste
50 m
Skibus
100 m
Indkøb
1 km

Bestil Hotel Goldried lejligheder i Matrei

Alt om Hotel Goldried Lejligheder

Hotel Goldried Lejligheders pragtfulde placering gør denne skibolig særlig attraktiv blandt ferierejsende. Udover direkte adgang til skiløb er hotellet udstyret med både restaurant, pool og sauna - hvad mere kan man ønske sig på en skiferie til Matrei? Skiboligen har en bred vifte af lækre faciliteter, som I kan glæde jer til at opleve.

Hotellets faciliteter

Mad og drikke er en vigtig del af oplevelsen på Hotel Goldried Lejligheder! Køkkenchefen er ægte tyroler med madkultur i blodet. Hotellets restauranter byder på en lang række specialiteter fra Tirol. På hotellet findes en à la carte-restaurant med specialiteter fra Tirol samt internationale retter. Efter middagen kan man vælge at indtage kaffen eller sin good-night-cap i hotellets pianobar. Morgenmad og halvpension kan tilkøbes ved bookingen. Efter en lang dag på pisten kan det være dejligt at tage hjem til hotellet og give musklerne en omgang i saunaen eller få strukket ud i poolen. Som noget helt specielt har hotellet egen elevator, som man kan tage nede fra byen og direkte op til hotellets hoveddør. Hotel Goldried ligger, så man kan løbe på ski til døren, dog betinget af at vejrguderne har ladet det sne. Først og sidst på sæsonen kan det være nødvendigt at tage den gratis skibus til hotellet.

Skiområdet - Skønt familieområde

Øverst på toppen er en restaurant med masser af plads, og lige ved siden finder du børnebakken og skiskolerne. Derudover er der flere dejlige hytter på pisterne. Her kan du hvile trætte ben, mens du nyder en Gløgg, varm chokolade eller Apfelstrudel.  Og måske bedst af alt: du skal ikke vente i liftkøen. Dette skyldes til dels Kals-Matrei og Gross Glockner Resort er serviceret af 16 topmoderne goldoler og stolelifter.

DET MESTE AF VINTEREN; AFHÆNGIG AF SNEFORHOLDENE er der skiløb direkte til boligen