Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Haus Viktoria (tidligere Markt 16)

Wagrain
Ski lift
300 m
Piste
300 m
Skibus
25 m
Indkøb
250 m
Haus Viktoria (Markt 16) - Nye og moderne lejligheder med fremragende placering
Haus Viktoria (tidliger Markt 16) er gode, moderne lejligheder indrettet i skandinavisk stil med en god beliggenhed. Skibussen stopper lige udenfor døren og kan tage jer de 300 meter hen til liften. Lejlighederne er godt indrettede og har alt, hvad I skal bruge til jeres skiferie.
Fakta om indkvartering
Ski lift
300 m
Piste
300 m
Skibus
25 m
Indkøb
250 m

Velkommen til Haus Viktoria i Wagrain/Flachau

Mere om Haus Viktoria lejligheder

Alle lejligheder er udstyret med fladskærms tv, gulvvarme, fri internet, ligesom de lækre håndklæder og alt sengetøjet er indkøbt med kærlig hånd og med øje for indretning og velvære. Skabene i køkkenerne er fyldt med alt, hvad hjertet begærer til madlavning, ligesom de alle har opvaskemaskine, ovn/komfur, køleskab, el-koger, kaffemaskine, og grill. Der er desuden balkon til alle lejlighederne. I kælderen er der gratis parkeringsplads, vaskemaskine og opbevaringsrum til ski. Placering: Top 6 og Top 7 ligger over for hinanden på 2. sal Top 10 , Top 11 og Top 3 ligger på 1. sal. Top 2 ligger i stue-etagen på samme niveau som sportsbutikken SPIZ. De mange lejligheder giver jer mulighed for at rejse hele familien eller flere venner sammen, da alle lejlighederne er samlet under samme tag.  

Byen og området

Haus Viktoria (Markt 16) lejlighederne ligger i centrum af Wagrain lige midt på torvet. Lige i nærheden findes gode indkøbsmuligheder, som bl.a. slagter, bager og supermarked. Der ligger desuden, i gåafstand, et væld af gode restauranter, cafeer, barer og festlig østrigsk afterski. Der er desuden en række butikker, hvor I kan shoppe skiudstyr, tøj eller souvenirs. Wagrain er et velfungerende og charmerende skiområde. I kan stå på ski på enten Grafenberg bjerget og videre til St. Johann eller på Flying Mozart og videre til den røde 8'er og Flachau. Liftsystemerne hænger godt sammen og tager jer hurtigt videre til næste bjergtop. Rundt om på bjergene finder I hyggelige restauranter med lokale specialiteter på menuen.

Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain

Wasserwelt Wagrain er, udover ski, en af de mest populære aktiviteter i Wagrain om vinteren. Efter en lang dag på ski er der ikke noget bedre end en tur i det store vandland. Saunaer, dampbade, rutsjebane med video, udendørs bassin og meget mere venter jer! Når I bor i Haus Viktoria får I gratis adgang 1 gang pr dag i 2 timer. Gæstekortet får I samme sted som I får jeres nøgle hos Sport Spiz. 


Gratis garageplads til 1 bil for de fleste lejligheder

Til hver lejlighed er der 1 plads i husets garage, som ligger i kældere. Er der flere biler, må de parkere ved den store p-plads lige bag huset. Disse pladser betales på stedet.

OBS: TOP 2 har ikke en garageplads men en almindelig p-plads