Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Ski lift
600 m
Piste
600 m
Indkøb
200 m
Appartmenthaus Kristall - Dejlig udsigt og wellness
Kristall er beliggende i Schüttdorf med en fantastisk udsigt over Kitzsteinhorn og Hohe Taurn Panorama. Kristall ligger kun 600 m fra liften "Areitbahn", hvorfor lejlighedskomplekset er velgenet til familien, der ønsker at være tæt på skiområdet. For familiens yngste er der legerum.
Fakta om indkvartering
Ski lift
600 m
Piste
600 m
Indkøb
200 m

Bestil Appartmenthaus Kristall lejlighed i Zell am See

Byen Zell am See

Zell am See er en autentisk skisportsby i de østrigske alper. Byen ligger i smukke omgivelser ved den store Zell-sø. Zell am See er en livlig by, med masser at tage sig til. Der er fine gamle bygninger, masser af der er butikker, lækre restauranter og cafeer og meget mere.  
 

Skiområdet

En skiferie i Zell am See byder på suverænt skiløb midt i de østrigske alper og med udsigt til flotte bjerge og den store sø midt i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på alsidigt skiløb i verdensklasse. I kan både stå på ski i Zell am See området, Kaprun/ Maiskogel og på gletsjeren Kitzsteinhorn. I kan glæde jer til mere end 120 km skiløb.

Børnevenligt skiområdet

Zell am See har forskellige børneområder, hvor de mindste kan boltre sig i sneen og lære at stå på ski. Der er en række forskellige skiskoler at vælge imellem, og nogle af dem har danske instruktører til rådighed. Et par dage på skiskole med andre børn er både sjovt og lærerigt!