Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skibus
10 m
Indkøb
Fra 100-450 meter, 100 m
Hyggelig by og fantastisk skiløb
Familien Pregenzer står klar til at byde jer velkommen! Alpenrose er et flot familieejet pensionat beliggende tæt ved centrum, tæt på skiliften og lige ud til den lille flod, der løber igennem byen. Der er morgenmad inkluderet i jeres ophold samt faciliteter som wellnessområde, wi-fi, gratis parkering og skiopbevaring.
Fakta om indkvartering
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skibus
10 m
Indkøb
Fra 100-450 meter, 100 m

Pension Alpenrose i smukke omgivelser midt i Kaprun

Mere om Pension Alpenrose

Pension Alpenrose er et super charmerende 3-stjernet pensionat i Kaprun. Pensionat er et familieejet gæstehus og familien Pregenzer sørger for at i får et nemt of behageligt ophold i Østrig. På Alpenrose får i desuden glæde af den store morgenmadsbuffet, som hver morgen kan give jer masser af energi til dagen på pisterne. I har muligheden for at bo på 2 eller 3-sengs værelser, som indeholder eget badeværelse, wi-fi, tv og enten balkon eller terrasse.

Byens bedste placering

I får simpelthen ikke en meget bedre beliggenhed i Kaprun end på Pension Alpenrose. Her får I en helt ideel placering 50 meter fra centrum af Kaprun og 50 meter fra skiliften. Der ligger indenfor 50 meter desuden både shoppe-muligheder, cafeer og restauranter. Skibussen går desuden blot 10 meter fra jeres lejlighed, hvor I hurtigt kommer hen til Kitzsteinhorngletsjeren. 100 meter væk ligger en indendørs pool. Kaprun er helt generelt en lille by, så I kan gå rundt til det hele.  

Gode faciliteter på Pension Alpenrose

Faciliteter på stedet:

  • Reception
  • Loungeområde
  • Wellness
  • Morgenmadsrestaurant
  • Gratis wi-fi
  • Opvarmet opbevaringsrum til ski og støvler
  • Overdækket parkering
  • Skiudlejning i bygningen - her får I rabat på både skileje og skiskole!

Alpenrose sørger for jeres velvære

På Pension Alpenrose får I en fantastisk skiferie med en kombination af aktivitet og afslapning. På Alpenrose kan I nyde godt af wellness-området, hvor I kan slappe af og finde energien tilbage efter en lang skidag. I wellness-området finder I et afslappende område med sauna, damp-bad og infrarød kabine. Badekåber kan lejes gratis på stedet efter forespørgsel.