Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Isaberg Mountain Resort

Ski lift
900 m
Piste
900 m
Skiskole
900 m
Indkøb
6 km
Charmerende hytter lige ved liften
Isaberg Mountain Resort byder på en masse hyggelige hytter, som alle ligger i kort afstand til lift. Hytterne er fuldt udstyret med alt det, I behøver til skiferie i Isaberg. Tæt ved boligen finder I desuden en kiosk med basale vare. Boligerne varierer i størrelse og indretning, så I finder sikkert en bolig, som passer til jeres familie.
Fakta om indkvartering
Ski lift
900 m
Piste
900 m
Skiskole
900 m
Indkøb
6 km

Isaberg Mountain Resort i Sverige

Velkommen til Isaberg Mountain Resort

På Isaberg Mountain Resort venter jer en herlig skiferie lige ved Sydsveriges største skianlæg. Fra hytterne har I blot 400-700 meter til liften. Området har sin egen reception, hvor I skal tjekke ind og ud.
Har I brug for hjælp til at finde den helt rigtige hytte i Isaberg? Ring gerne til os på tlf. 7015 3232. Vores dygtige skirådgivere sidder klar til at skræddersy jeres skiferie i Sverige.

Spise- og indkøbsmuligheder

Ved hytteområdet er der også restaurant, hvor der er rig mulighed for at nyde enten lækker morgenmad (bestilles på forhånd), god frokost og velsmagende aftensmad. Er I mere til hygge i hytten, men ikke gider at kokkere, så kan I også hente pizza med hjem. Ved Isaberg Mountain Resort ligger en lille kiosk, hvor I kan finde basale vare, men i byen Hestra, 5 km derfra ligger også et større supermarked.  

Hyggelige træhytter i smuk natur

Alle hytterne er veludstyret med de basale ting, I behøver til skiferien. Hytterne varierer i størrelse og interiør - nogle af dem er gennem årene blev renoveret, mens andre står, som deres oprindelige form. De er dog alle velholdte og de fleste hytter er endda udstyret med opvaskemaskine, så I slipper for opvasken. Læs mere om hver enkelt bolig under boliginfo.