Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skiskole
250 m
Indkøb
250 m
Central beliggenhed lige ved pisten
Lejlighederne i Stöten Mitt ligger lige ved foden af bakken nær restaurant, reception og lige til pisterne. Her er alt lige uden for døren, hvilket gør dem perfekte for jer, der vil bo med kort afstand til alt. Fra lejlighederne er det muligt at gå til skiskolerne og badelandet "Vattufjäll". Ydermere findes en sjov kælkebakke neden for bygningen nærmest dalen.
Fakta om indkvartering
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skiskole
250 m
Indkøb
250 m

Bo skønt i Stöten Mitt i Sverige

Velkommen til Stöten Mitt

Stöten Mitt byder på velindrettet lejligheder i hjertet af Stöten. Lige udenfor døren finder I det store torv, Stötentorget, hvor lifterne tager jer til toppen af Stöten i Sälen. Pisten fører jer lige til døren, så I blot skal klikke skiene af inden i er hjemme. 

Lejlighederne er velegnet til de mindre familier, som vægter en central beliggenhed højt på deres skiferie. Trods at 6-personers lejlighederne ikke byder på mange kvadratmeter, så er de veludnyttet og I finder alt, hvad I skal bruge til skiferie-livet.  

Perfekt til børnefamilien

Stöten Mitt er en af de bedste placeringer i Stöten, som er meget populære blandt børnefamilier, der gerne vil bo centralt på skiferien. Her bor I midt i mellem de to skitorve: Soltorget og Stötentorget. På Soltorget er der samlingsplads for skiskoler, legeplads, 6-stolelift, kælkebakke og meget mere. På Stötentorget er der pizzeria med take-away, reception, restaurant, stollift, badelandet Vattufjäll, bowling og meget mere.