Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Feriecentre med vandland i Danmark
Dejlige Danmark, badeglade børn og fredelig ferie - alt dette får I på badelandsferie i Danmark, som er fyldt med fordele og spændende oplevelser. Vælg blandt et stort udbud af feriecentre med vandland, hvor I bor i hyggelige ferieboliger. I kommer nemt på ferie med dansk natur, kultur og spise inden for få timer - så bliver det ikke nemmere. Danmark har en masse badelande, som kun venter på jer!
Mest populære rejsemål i Danmark (2)
Rømø
Rømø
Tag på badelandsferie på øen Rømø, og oplev den unikke natur ved Vadehavet med klitter og hede eller hop en tur i havet fra de brede hvide sandstrande. I kan...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Afslappende badeland
  • Stort wellnessområde
  • Vind-, vand og landaktiviteter
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande
Jylland
Jylland
Det er nemt at tage i feriecenter med vandland i Jylland i skønne omgivelser med mange oplevelser og aktiviteter. Badeland er for hele familien, for her får I både wellness,...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Skandinaviens største vandland
  • Smukke, hvide sandstrande
  • Fantastiske forlystelsesparker
Feriesteder
4 mulige ferieboliger
Se badelande

Badelande i Danmark

Feriecentre med vandland i hele Danmark

Nord, syd, øst og vest - badelandene i Danmark ligger i store dele af landet, spredt over hele det danske landskab. Der er helt sikkert et vandland lige efter jeres smag, og I bestemmer selv, om I vil rejse til et badeland længere væk eller tæt på jeres bopæl. 

Hold badelandsferie i populære feriecentre i Jylland eller tag til Rømø og kombinér badelandsferien med den skønne danske natur.

Alle feriecentrene ligger i områder, som har en masse spændende udflugtsmål. I selve badelandene vil der være aktiviteter til alle døgnets timer og alle medlemmer af familien.   

Badelande med god kvalitet

Badelandene i Danmark er meget forskellige, men fælles er, at de er af god kvalitet og har flotte faciliteter. I vandlandene finder I store pools, børnebassiner, spabade og i de fleste er der både vandrutsjebaner, bølgemaskiner og tid til masser af vandpjask for alle aldre. 

En stor fordel ved badelandene ligger i, at der er direkte adgang til restauranter på stedet, så I slipper for at skulle skifte tøj hele tiden. I kan vælge imellem at bo på hoteller med luksus og små hyggelige feriehuse, men uanset hvad I vælger, får i smuk dansk natur, de bedste badelande og oplevelser for livet. 

Kontakt os på 7015 3232 og får et godt tilbud på en ferie med vandland!

Sjov for hele familien

I Danmark byder en badelandsferie på sjov for hele familien, og udover selve vandlandet i feriecentrene, har I mulighed for aktiviteter som minigolf og bowling, og der er sportsarealer med mulighed for boldspil og meget andet, hvor alle kan være med på lige fod. 

Badelandene har også skønne og afslappende wellnessområder med spabade, saunaer, skønhedsbehandlinger og massage, og tit kan man også holde formen ved lige, ved brug af fitnessaktiviteterne. Feriecentrene har indendørs faciliteter som legelande, og udendørs kan I finde legepladser og hoppeborge. Det er en perfekt mulighed for at kombinere en afslappende ferie i vandets ro med aktive oplevelser rundt omkring i dansk natur med en masse seværdigheder. 

De dejligste danske områder

I Danmark kan I opleve den skønne danske natur over hele landet. Tag på badelandsferie ved Vesterhavet, hvor I får brede, hvide sandstrande og smukke naturparker, eller kom til toppen af Danmark og besøg Skagen i Nordjylland. 

I kan også få underholdning i fx Legoland i Midtjylland, der giver oplevelser, underholdning og sjov for hele familien. 

Vælger I et feriecenter i Sønderjylland, kan I køre over grænsen for at handle i de små, hyggelige tyske byer. Danmark tilbyder også mange spændende museer og kulinariske oplevelser, og en stor fordel er, at det er nemt at tage på ferie i Danmarks sjoveste vandlande.