Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Europas bedste og sjoveste badelande

Hos Alltime Travel kan I vælge mellem Europas bedste badelande og feriecentre, hvor I får vilde vandrutsjebaner, børnepools, vandkanoner, bølgepools, spa og meget mere. Badelandene ligger bl.a. i Jylland eller i kort køreafstand fra Danmark, så I kan nemt snuppe en lille miniferie, når I trænger til det. Det gør en ferie i vandland oplagt året rundt, og I kan fx tage på badelandsferie i påsken eller nyde en afslappende tur i sommerferien.

Tag på badelandsferie til bl.a. Tyskland, Danmark, Holland og Frankrig, hvor der er garanti for sjov for store og små vandhunde. Alle badelande byder på sjove aktiviteter både ude og inde, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer. Børnene vil elske de store legelande, og hele familien kan prøve kræfter med f.eks. mountainbike og ridning. Se hele udvalget af tropiske vandlande her på siden.

Find inspiration til badelandsferien her

Masser af vandsjov!
Store tropiske badelande

Tag med familien i et af Center Parcs tropiske badelande i Tyskland, Holland, Belgien eller Frankrig og nyd timevis af vandsjov. Lige nu er der gode rabatter på flere af badelandene.

Søg via kort
Se alle vandlande

Se og vælg blandt mere end 30 af Europas bedste og sjoveste badelande. I er garanteret 100% badegaranti!

Skarpe tilbud
Find gode tilbud på badelandsferie

Gå på opdagelse i alle vores tilbud på badelandsferie!

Badeland i vinterferien
Nyd efteråret i badeland

Tag på en uges ferie, en forlænget weekend eller et stop på kør-selvferien med en tur i badeland.

Sikker bestilling

Alltime Travel er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos alltime-travel.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Europas bedste vandlande

Badelandsferie for hele familien

I et badeland eller vandland samles hele familien til timevis af underholdning i gode faciliteter og med mange aktivitetsmuligheder. Der er vandsjov for alle familiens vandhunde, og I kan opleve vilde vandrutsjebaner, tropiske temperaturer og vandpjaskeri i poolen, samt nyde spabad, sauna og wellness-områder. 

De fleste badelande er tropisk inspireret med palmer, farverige fisk og virkelighedstro omgivelser, og I finder både vandlegetøj, opholdssteder og restauranter, som gør vandlandene meget familievenlige.

Leder I efter de bedste badelande til vinterferien eller en badelandsferie i uge 42, er der også mange sjove muligheder!

De bedste vandlande i Nordeuropa

Badelandene ligger i Nordeuropa i overskuelig køreafstand fra Danmark, så I kommer nemt til de mange sjove aktiviteter, hvilket gør det perfekt til en miniferie væk fra hverdagen. Der er et stort udvalg af forskellige vandlande, så der findes helt sikkert også et for jeres familie. 

I kan også bestille et ophold i de aktivitetsfyldte badelande i Tyskland og Holland. Prøv f.eks. de populære vandlande i Nordtyskland:

Vil I lidt længere sydpå, kan I også tage til Belgien, Frankrig og Tjekkiet.

Meget mere end et badeland

Foruden et fantastisk indendørs vandland får I også et væld af aktiviteter. Børnene kan deltage i workshops og lege med dyr på gården, mens familien kan konkurrere mod hinanden i diverse sportsaktiviteter. 

Alle badelandene ligger i naturskønne omgivelser, hvor I kan gå lange ture tæt på strand, naturparker og mange andre smukke oplevelser. Der er både plads til afslapning og adrenalin, og så får I en masse dejlige ferieminder.

Nogle af de mest populære er Center Parcs badelande, der tilbyder lækre vandlande med sjove faciliteter både ude og inde i Tyskland, Holland, Frankrig og Belgien.  

Feriecentre i Jylland

Jylland byder på skønne feriecentre med hyggelige badelande, som er oplagte til både en weekendtur og en hel uges ferie. Her kan I suse ned ad vandrutsjebanerne, slappe af i varme boblebade eller svømme og lave bomber i de mange pools. De mest populære vandlande i Jylland er:

Når I vælger et feriecenter i Jylland, bliver I mødt at et væld af sjove aktiviteter udover selve badelandet, som fx legelande, klatrevægge, legepladser, spilarkader, fodbold, trampoliner, bowling, bordtennis og meget mere. 

Bo midt i badelandet

Den helt store fordel ved en badelandsferie er, at I bor midt i det hele og tæt på alle aktiviteterne, og til de fleste vandlande hører både indkøbsmuligheder, restauranter og meget mere. 

Badelandene har forskellige ferieboliger, og I kan vælge at bo på hotel, i bungalow eller leje et feriehus, så I skal bare vælge den feriebolig, I ønsker, så skal badelandet nok sørge for gode rammer for en fantastisk badelandsferie.