Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Fantastiske vandlande i Frankrig
Frankrig og ferie går hånd i hånd, og derfor skal I på badelandsferie til Frankrig! Her får I ferie for hele familien, oplevelser i fantastisk natur og vandlande, der underholder familien med en masse vandsjov og spændende aktiviteter. Slå jer løs i vilde vandrutsjebaner, og slap af de i lune pools. Badelandene har ofte både inden- og udendørs poolområder, og de franske vandlande ligger alle i spændende områder, fx tæt på Disneyland Paris.
Mest populære rejsemål i Frankrig (6)
Alsace
Alsace
Saml hele familien til en badelandsferie i det vidunderlige Alsace i det nordøstlige Frankrig. Ungerne bliver ellevilde med vandlandets fantastiske vandfaciliteter og de kan vælge mellem aktiviteter inde og ude,...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Vanvittig sjovt vandland
 • Aktiviteter for alle inde som ude
 • Alsacisk bjerget og grøn natur
Feriesteder
2 mulige ferieboliger
Se badelande
Paris området
Paris området
Forkæl familien med en badelandsferie i Paris, hvor I får det hele. Slå jer løs i et fantastisk badeland med både indendørs og udendørs pool, vandrutsjebaner, bølgemaskiner og spa. Samtidig...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Frankrigs største badeland
 • Gode faciliteter og mange aktiviteter
 • Oplevelser indenfor og i naturen
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande
Poitou-Charentes
Poitou-Charentes
Tag familien med på badelandsferie til den smukke, franske region Poitou-Charentes, der byder på grøn natur, franske lækkerier og hyggelige byer. Oplev et fantastisk badeland fyldt med vandaktiviteter og timevis...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Lækkert og tropisk badeland
 • Aktiviteter for store og små
 • Oplevelser i Poitou-Charentes-regionen
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande
Normandiet
Normandiet
Tag børnene med på badelandsferie i Normandiet, hvor I skal bade i et subtropisk badeland med vandrutsjebaner og få spa og vandunderholdning for alle aldre. Når I kommer op af...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Dejligt, subtropisk badeland
 • Stort udbud af aktiviteter inde og ude
 • Spændende oplevelser
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande
Loire
Loire
Tag hele familien med i badeland i den skønne Loire-dal i Frankrig, hvor I finder vilde naturoplevelser, hyggelige byer og ikke mindst et fantastisk vandland. Her er garanti for en...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Indendørs og udendørs pool
 • Aktiviteter til store og små
 • Afslapning i rolige omgivelser
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande
Aquitaine
Aquitaine
Besøg den betagende franske region, Aquitaine. Opdag det gamle lands rige fortid, fra romerske ruiner til middelalderlige slotte. Forkæl dine sanser med nogle af verdens fineste vine fra Bordeaux. Aquitaine...
Læs mere her..
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande

Badelande i Frankrig

Badelandsferie til Frankrig

Frankrig er et af de mest populære og attraktive ferielande i Europa, og det er ikke uden grund. Landet er et fantastisk rejsemål, der både giver jer sjov og underholdning i badeland, oplevelser i den frodige natur med smukke bjerge samt lækker fransk gastronomi. 

Pak bilen, husk badetøjet og gør familien klar til en badelandsferie i Frankrig. I kører på vejene i Tyskland med skønne ferieområder som rejsedestination og kommer til de bedste badelande i Frankrig, hvor I skal holde ferie i oplevelsesrige og dejlige omgivelser. 

Oplev skønne franske områder

Ferie i Frankrig giver udsøgt natur og uanset, hvilket område I vælger at tage på badelandsferie i, så får I oplevelser i både smuk natur og mange interessante storbyer at besøge. 

Frankrig er et meget varieret land med både flade landskaber og bjerge, hvor I kan gå på opdagelse og udforske Frankrig. Tag i naturparker, hvor I kan vandre, cykle og ride, eller bliv klog på fransk historie og kultur i spændende storbyer som Paris, Bordeaux, Montpellier eller Lyon.  

Ferie i Frankrigs bedste badelande

I Frankrig får I badelande, der samler hele familien i trygge og eventyrligt sjove omgivelser. Badelandene har vandsjov for de mindste og vandnydelser for de ældste. I kan bruge flere timer på at boltre jer i badelandene, og når I skal tilbage på land, kan I benytte jer af de mange andre oplevelser og aktiviteter som badelandene tilbyder. Prøv kræfter med minigolf, hop i legeland, kæl med dyrene på gården eller prøv kræfter med adrenalinfyldte aktiviteter. 

Franske oplevelser

Frankrigs mest populære kendetegn er storslået storbyer, fransk gastronomi og vine og oplevelser i skøn natur. Det hele får I på badelandsferie i Frankrig, og derudover venter en masse spændende udflugtsmål om gadehjørnerne og oppe i bjergene. 

Tag for eksempel bilen ud på opdagelse og besøg storbyer som Strasbourg, Colmar og Mulhouse eller oplev Route des vins d’Alsace og smag på vidunderlig vin. I finder også vand- og forlystelsesparker og zoologiske haver samt temaparker, så der er rigeligt med oplevelser for alle aldre og for familien samlet. 

Badeland og Disneyland® Paris

Vælger I badelandet Villages Nature® Paris, får I ikke blot muligheden for at nyde ferien i et af Europas største og flotteste badelande, I kan også lægge vejen forbi den betagende storby, Paris.

Skal ungerne have en helt uforglemmelig ferie, er det oplagt at besøge Disneyland® Paris, hvor I kan slå jer løs i sjove forlystelser, knipse løs af de mange parader og få en krammer af Anders eller Mickey. Ring til os på 7015 3232 for at høre mere.