Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Tropisk badeland og storbyoplevelser

Tag familien med i badeland og kombinér badelandsferien med storbyferie til en af Europas spændende byer.

Nyd et af de sjove badelande, som byder på masser af aktiviteter både ude og inde! Her er I garanteret underholdning og en fantastisk ferie for børnene. Der skal selvfølgelig være noget for hele familien, derfor er badeland og storby den perfekte kombination. Vælg mellem de fire spændende byer:

  • Berlin og Hamborg i Tyskland
  • Amsterdam i Holland
  • Paris i Frankrig

Tag ind til storbyen og besøg spændende museer, shop løs i de skønne butikker og spis lækker mad på en god restaurant.

Efter en skøn dag kommer I tilbage til jeres hyggelige feriebolig i badelandet, hvor I kan trække jer tilbage og slappe af i familiens skød.

Tæt på Berlin
Badeland Tropical Island

I Europas største badeland Tropical Island er I garanteret en fantastisk badelandsferie for hele familien, hvor I kan suse ned af vilde vandrutsjebaner og blive forkælet i spaafdelingen.

Med kun 1 times kørsel til Berlin er der rig mulighed for at gå på opdagelse i den spændende storby! Besøg fx TV-tårnet, hvor I kan opleve Berlin oppefra, eller Checkpoint Charlie Museum.

Tæt på Paris
Badeland Villages Nature®

Det nye badeland Villages Nature® er et af Europas største og er placeret midt i skøn natur, så I kan både bade, slappe af, nye omgivelserne og komme helt ned i gear.

Disneyland Paris ligger ved siden af, så det er oplagt af besøge den magiske forlystelsespark. I kan også tage bilen eller toget til Paris og besøge Eiffeltårnet, nyde synet af Triumfbuen, se på kunst på Louvre eller nyde en croissant på en en ægte parisisk fortorvscafé.

Tæt på Hamborg
Badeland Bispinger Heide

Bo midt i en stor skov i badelandet Bispinger Heide, og slå jer løs i det subtropiske badeland med vandrutsjebaner og kæmpe pools.

Badelandet ligger i Tyskland ca. 60 km syd for Hamborg, så I kan nemt besøge storbyen på vej til Bispinger Heide eller snuppe en dagstur, når I vil opleve lidt andet end vandpjask. Besøg byens zoologiske have eller oplev verdens største modeltogbane i Miniatur Wunderland.

Tæt på Amsterdam
Badeland De Eemhof

Få et vaskeægte badelandsparadis på Badeland de Eemhof i Holland. Her kan I boltre jer i kæmpestore pools, bølgemaskiner, vandrutsjebaner og den sjove wild-water bane!

Der er kun 48 km til Amsterdam, så I kan nemt besøge den skønne storby med de hyggelige kanaler.
Udover shopping byder Amsterdam på masser af spændende oplevelser for både børn og voksne.

Badeland og storby er ferie for hele familien

Berlin, Hamborg, Paris og Amsterdam

Storbyerne Berlin, Hamborg, Amsterdam og Paris er alle et besøg værd med historiske museer, spændende butikker, lækker mad og hyggelige gader og stræder. Når I har suset ned af vandrutsjebanerne i de store vandland og plaske rundt i timevis, kan I tage ud og opleve nogle af Europas smukkeste og mest spændende byer. 

Kombinér jeres næste rejse med Alltime Travel til en ferie med både badeland og storby.

Badelande

En ferie til disse populære badelande der ligger nær storbyer, byder på masser af aktiviteter både ude og inde. Her er I virkelig garanteret underholdning for hele familien. Disse badelande er alle lavet i tropiske omgivelser, hvor vandlandet har vilde vandrutjsebaner, forskellige bassiner, bølgemaskiner og  wellnessafdelinger med boblebad og spa. 

Her er alle de vandrige aktiviteter og omgivelser som I kunne tænke jer på en badelandsferie. Badelandene har typisk også andre aktiviteter og legelande, samt hyggelige restauranter og barer.

Storbyer

Med en ferie til disse badelande, kan I kombinere det med en storbyferie til nogle af Europas mest fantastiske steder med en lille køretur. 

  • I Berlin kan I opleve historiske monumenter som Berliner Muren og Brandenburger Tor. Hamborg er en by med spændende seværdigheder, shopping, restauranter og barer. 
  • Hvis I tager til Amsterdam, vil I kunne se de smukke kanaler og bygninger, samt spændende museumsbesøg og gode spisested.