Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Badeland Villages Nature Paris

Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Forhindringsbane
Aktivitetskalender
Opdag et helt nyt feriested få minutter fra Disneyland Paris
Tæt på Disneyland Paris findes det helt nye skud på stammen for familieferie. Inspireret af naturen og dets muligheder rejser sig den mest unikke skyline af Villages Nature Paris. Her kan I opleve et af Europas største badelande. Bo i flotte feriehuse og rummelige ferielejligheder, nyd lækre måltider, drikkevarer og snacks i parkens restauranter og cafeer og prøv kræfter med alle de sjove faciliteter i det overdådige badelands fem fantastiske verdener, alt sammen i Villages Nature Paris!
Fakta om indkvartering
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Forhindringsbane
Aktivitetskalender

Velkommen til Villages Nature Paris

Om Villages Nature Paris

Villages Nature Paris er helt sikkert et besøg værd! Badelandet vil overraske jer med det bedste fra alle verdener, og det er muligt for alle aldre at bolte sig med forskellige aktiviteter både indendørs og udendørs. 

Omgivelserne omkring Villages Nature Paris byder på en utrolig natur, hvor I kan koble fra og slappe af. Uanset om I rejser hele børnefamilien, med venner eller som par, vil I blive en del af naturen. Skynd jer at bestille ferien til dette fantastiske sted! 

I kan også kombinere badelandsferien med et besøg i Disneyland Paris, som ligger tæt på Villages Nature.

Badelandet Aqua Mundo

Et af de største trækplastre i Villages Nature Paris er feriestedets Aqua Mundo - Et af det største badelande i Europa med både inden- og udendørs aktiviteter spredt over et  kæmpe areal og en opvarmet pool at fornøje sig i hele året rundet. Badelandet er bygget med fokus på både natur og arkitektur og rummer alt, hvad I kan ønske jer! 

Naturtro har det indendørs badeland højt til loftet samt vandfald, bølgebassin, spraypark for børnene, vandrutsjebaner, babypool med legetøjsfaciliteter, lagoonområde, jacuzzi og solstole. Den lange liste af faciliteter gælder også det udendørs område med spraypark for børn, vandfald, jacuzzi omkrænset af en slow river, rutsjebaner og  en strandlignende pool med solstole. Hvad venter I på?

Fem verdener

Badelandet udgør i alt fem fantastiske verdener, hvor I får alverdens aktiviteter og udsøgte oplevelser for alle aldre. Foruden badelandet Aqualagon kan I besøge: 

  • Bellevie Farm med bondegård og hesteridning
  • Forest of Legends med en stor udendørs klatrebane
  • Extraordinary Gardens med vand, ild, jord og luft
  • Lakeside Promenade med restauranter og underholdning som børneklub og bowlingbaner

Derudover er findes der også forskellige workshops man kan tilmelde sig. Fx kan I lære at lave brød, eller komme på chokolade kursus. 

Feriehus eller lejlighed

Center Parcs Feriehuse og lejligheder i Villages Nature Paris ligger enten ved søbredden, tæt på badelandets centrum eller dybt inde i skoven. I har flere forskellige boliger at vælge imellem, men fælles for alle er, at de er moderne, hyggeligt indrettet og har god plads til den store familie, samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine. Feriehusene kan rumme 4-6 personer, mens ferielejlighederne kan rumme 2-12 personer.

Restauranter og indkøb på Villages Nature Paris

I centrum findes et bredt udbud af forskellige butikker, caféer, bar og restauranter, som vil være til jeres rådighed i løbet af dagen og om aftenen. Om I har lyst til frokost, en hurtig snack eller en lækker middag på restaurant, kan I tage plads på et af spisestederne. Prøv italiensk specialiteter, vinbar med lokale serveringer, spis økologisk med søudsigt eller prøv en udsøgt gourmetmenu.

Supermarked, butikker, bageri og købmand - I finder det hele i centrum af Villages Nature Paris.