Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Ferie i badeland i Paris
Forkæl familien med en badelandsferie i Paris, hvor I får det hele. Slå jer løs i et fantastisk badeland med både indendørs og udendørs pool, vandrutsjebaner, bølgemaskiner og spa. Samtidig er der kort afstand til oplevelser i byernes by, Paris, hvor I kan opleve Eiffeltårnet, Louvre og meget mere. I kan også lægge vejen forbi Disneyland, hvor I kan hilse på Mickey, prøve vilde rutsjebaner eller se den storslåede parade.

Badelande nær Paris

Badeland tæt på Paris

badelandsferie i Paris-området har I mulighed for at kombinere vandland og storby i den franske hovedstad Paris, da der fra badelandet Villages Nature kun er 32 km til centrum af Paris og byens mange seværdigheder. Det er den perfekte kombination, da badelandets afslappende omgivelser og storbyens høje tempo opvejer hinanden på smukkeste vis. 

Badelandet har masser af vandsjov for par, familier og venner uanset alder. I Aqualagon kan I nyde den sjove indendørs pool med både bølgemaskine, vilde floder, syv vandrutsjebaner og en klatrevæg med frit fald i poolen. Udendørs kan I nyde de opvarmede boblebade hele året rundt, og i spabadet, loungen og wellness-afdelingen skal I finde den indre ro frem og nyde den absolutte afslapning.

Bliv meget klogere på en badelandet i Paris-området her på hjemmesiden og drøm jer afsted på badelandsferie allerede i dag!

Alverdens aktiviteter

Når I tager i badeland nær Paris, er der mange spændende aktiviteter og særligt børnene vil elske at bruge tiden i det indendørs legeland, på bondegård, hvor de kan fodre dyrene og ride på heste, i skoven kan de bygge huler og klatre i træer, og så kan de lege i det udendørs legeland og prøve kræfter med klatrebaner og minigolf. 

Tag børnene med i de smukke botaniske haver, på segway-tur eller til stranden ved søen, hvor I kan spille diverse strandspil og nyde omgivelserne.

Besøg Paris og Disneyland

En badelandsferie nær Paris er den perfekt mulighed for også at besøge Disneyland Paris, hvor I kan opleve figurer og bygninger fra Disneys elskede film og prøve forlystelser til børnenes store fornøjelse. 

Vil I være mere kulturelle, kan I tage til hovedstaden og slentre en tur igennem Paris' romantiske gader, hvor I kan se seværdigheder som Eiffeltårnet og Notre Dame, gå på museer, særligt Louvre og opleve fransk gastronomi.