Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Det herlige vandland Bispinger Heide
Badelandet Bispinger Heide er et herligt vandland i subtropiske omgivelser med skønne faciliteter for hele familien. Bispinger Heide ligger i Nordtyskland blot 60 km syd for Hamborg, så det er den perfekte destination til en badelandsferie væk fra hverdagens stress og jag. Her er god tid til familiehygge og sjov, når I bader, prøver sjove aktiviteter eller tilbringer aftener i jeres bolig med god mad og kortspil. Vejret behøver I ikke at bekymre jer om, for det subtropiske klima i badelandet sikrer jer lune omgivelser og varmt badevand. På feriecentret Bispinger Heide kan I også komme helt tæt på naturen.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane

Vandlandet Bispinger Heide

Om Bispinger Heide

Det store badeland Bispinger Heide ligger i det nordlige Tyskland kun 60 kilometer syd for Hamborg og få timers kørsel fra den danske grænse. Badelandet er omgivet af et smukt, grønt landskab i Lüneburger Heide, og I kan forvente oplevelser og aktiviteter helt ud over det sædvanlige. Derudover er Bispinger Heide total renoveret og alle boligerne har fået en komplet make-over. 

I kan se frem til:

 • Vilde vandrutsjebaner for både store og små
 • Subtropisk badeland med palmer, rindende vand og klippevægge
 • Sjov river rafting og bølgepool
 • Et væld af aktiviteter tilpasset forskellige aldersgrupper, såsom ponyridning, rulleskøjteløb, svævebane og gokarts
 • Stort udvalg af forskellige boligtyper
 • Afslapning i skønne bade, sauna eller en omgang massage (mod betaling)
 • Gode restauranter og aftenunderholdning i Market Dome
 • En verden af leg i Baluba-legelandet

Kæmpe stort badeland

I Bispinger Heides vandland,  Aqua Mundo, kan I glæde jer til at suse ned af sjove vandrutsjebaner, prøve kræfter med river rafting og plaske rundt i bølgepoolen. Mens I svømmer rundt i det subtropiske badeland kan I nyde både palmer, rindende vand og klippevægge, som får jer til at slappe helt af. Børnene kan trygt plaske rundt i "drage"-poolen, mens I nyder deres store grin og slapper af.

I Aqua Mundo finder I desuden også en udendørs pool og en 'wild water river' rutsjebane. Der arrangeres mange aktiviteter i Aqua Mundo, såsom pool party, børnesvømning, vand aerobic og så har I også mulighed for at deltage i forskellige dykkerkurser. 

Når sulten melder sig, kan I spise på Aqua Café i badelandet, så I slipper for besværet ved at skifte tøj.

Stort udvalg af boliger

Alle af Center Parcs feriecenters boliger ligger i en stor skov, hvor I er omgivet af grønne, rolige omgivelser. Bispinger Heide tilbyder tre forskellige slags hytter efter standard:

 • Comfort
 • Premium
 • VIP

Derudover er der forskellige muligheder for indkvartering og i alle tilfælde har I mulighed for at tilkøbe ekstra services, så I helt selv kan bestemme omgivelserne for jeres familie. 

Aktiviteter for alle

I badelandet Bispinger Heide kan I deltage i et væld af aktiviteter, som er tilpasset de enkelte aldersgrupper. Sportsturneringer, klatring på væg, svævebane, beachvolley, gokarts samt sejlture på søen mod betaling. I badelandet er der computerrum, store legeområder, sportscenter med tennis, badminton og meget andet, og I har mulighed for at prøve ponyridning, dart, stå på rulleskøjter og leje mountainbikes. 

I badelandets centrum, 'Market Dome',  finder I, foruden badelandet, restauranter og butikker med palmer, flamingoer og papegøjer i ægte tropisk stemning. Nyd familievenlig buffet, tyske specialiteter, italiensk pizza eller børnenes helt store favorit: pandekagehuset. Om aftenen er der underholdning med optræden i Market Dome. 

Et break fra hverdagen

Med et ophold til Center Parcs badeland Bispinger Heide kan hele familien se frem til mange gode stunder med vandsjov, afslapning og socialt samvær. Bispinger Heide byder på oplevelser ud over det sædvanlige med et væld af aktiviteter for alle aldre. Det er ikke kun børnene, som kommer til at elske badelandet - de voksne kan nyde lidt selvforkælelse med en tur i saunaen eller med en omgang massage (mod betaling). 

En tur til badelandet Bispinger Heide med tid til masser af familiehygge er det perfekte break fra en travl hverdag i Danmark.

Samtidig er der kun godt 60 km til Hamborg, så I kan kombinere en forlænget weekend i badeland med storbyferie.