Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
De bedste badelande i Nordtyskland
Nordtyskland byder på nogle af Europas allerbedste badelande, hvor I er garanteret timevis af sjov for hele familien. Det er tilmed tæt på Danmark, så I skal ikke køre så langt, og derfor er Nordtyskland den oplagte destination, når I skal på på ferie i et feriecenter med vandland. Badelandsferie er den perfekte ferieform året rundt, og I er garanteret en lun badeferie uanset vejret. Nordtyskland byder på både skøn natur, søer og strand, så I har masser af skønne muligheder for aktiviteter både ude og inde.

Badelande i Nordtyskland

Alt om badelandsferie til Nordtyskland

Det er dejligt nemt, når I skal på badelandsferie til Nordtyskland. Alle vandlandene ligger i kort køreafstand fra Danmark, og det gør det perfekt til en forlænget weekend, en miniferie eller en hel uges ferie. Vi har masser af gode tilbud på badelandsferier til både:

I kan også vælge at kombinere en badelandsferie i Nordtyskland med sommerferien sydpå. Så får I en afslappende pause og den bedste begyndelse eller afslutning på ferien.

De bedste badelande i Nordtyskland

Nordtyskland byder på nogle af de bedste og mest populære feriecentre med vandlande, som fx:

  • Badeland Weissenhaüser Strand, der er en absolut favorit! Vi har mange gæster, der besøger badelandet ved Østersøen igen og igen. Her er både et sjovt badeland, fantastisk legeland og masser af udendørsaktiviteter for hele familien ved Østersøen. 
  • Badeland Bispingerheide er også en stor favorit, der ligger i grønne og smukke omgivelser. Det store subtropiske badeland byder både på kæmpe pool, vandrutsjebaner, white-water-bane, børnepool, bølgemaskine og meget mere.  

Nordtyskland er fyldt med oplevelser året rundt

Nordtyskland byder på mange spændende oplevelser udover de bedste badelande i Tyskland

  • Tag på juleshopping i hyggelige byer som Lübeck, Hamborg og Berlin, hvor I også kan få lidt storbyferie.
  • Overrask børnene med en tur i en af de sjove forlystelsesparker Hansa Park eller Heide Park. 
  • Flotte naturoplevelser i de mange smukke nationalparker i Nordtyskland

Shopping, lækre restauranter og spændende byer

Både Hamborg og Berlin ligger i Nordtyskland, så det er en oplagt mulighed at tage et smut forbi. Her kan I gå amok i både shopping, lækre restauranter eller besøge et af de mange spændende museer.