Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
multi vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane
Velkommen til Weissenhäuser Strand
Weissenhäuser Strand er Østersøens aktivitetscentrum nummer 1, gæsternes evige favorit og så er det superbilligt! Her får I en sprudlende cocktail af faciliteter for folk i alle aldre både inden- og udendørs. Weissenhäuser Strand byder både på badeland, legeland og en pragtfuld beliggenhed ved den smukke Østersøstrand i Nordtyskland. Vandlandet er perfekt til en weekendtur eller forlænget weekend med familien, for det tager kun 35 minutter fra Puttgarden.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
multi vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
rørvandrutsjebane

Badeland Weissenhäuser Strand i Nordtyskland

Subtropisk badeland

Weissenhäuser Strand er blandt Europas mest populære badelande og tilbyder sine besøgende et væld af vandrutsjebaner i mange former samt sjove vandoplevelser i et unikt subtropisk badeparadis. De mindste kan svømme i to forskellige varmtvandbassiner med vandleg og vandrutsjebaner, mens de lidt større børn kan få kildren i maven i Wild River eller den vilde turbo-rutsjebanen med en hældning på 30 grader. 

  • Sus afsted på store baderinge i den 241 m lange 'Aqua Racer'
  • Prøv den eventyrlige 156 m lange vandrutsjebane 
  • Kør om kap i den 3 sporede rutsjebane
  • Få vandpjaskeri for hele familien i det kæmpe vandtårn

I kan ikke andet end hygge jer i Subtropische Badeparadies, hvor der er 31 grader varmt hele året!

Dschungelland - Helt ud i junglen

Søger I aktiviteter for hele familien, så skal I tage en tur i Dschungelland, som er Weissenhäuser Strands eksotiske jungleland med et væld af aktiviteter. Prøv kræfter med klatrevæggen, spring højt i den kæmpe hoppeborg eller oplev et mægtigt legetårn, hvor I kan skyde hinanden med bløde gummibolde. I kan "go high", hvis I tør eller udfordre hinanden på klatrevæggen. 

Se alligatorer, slanger, øgler, varaner, skildpadder, skorpioner, frøer og insekter i naturtro, delvist åbne terrarier. Det er meget spændende, men selvfølgelig helt ufarligt. For de lidt mindre er der et kæmpe boldhav og populære trampoliner. Skulle den lille sult eller tørst melde sig, er der mulighed for en snack eller en tår at drikke i legelandets café.


Wavepool med 4,7 millioner liter vand

Weissenhäser har udviddet i 2019 med mere end 3.500 m² og fået en ny wavepool med hele 4,7 millioner liter vand, der rigtigt kan lave bølger, nyt spray-område, nyt børnebassin, ny regnskovsdusch og ny badetøjssauna! 

Der er kommet nyt, større indgangsparti og nyt entrésystem til at gøre indgangen hurtigere og ventetiden kortere. Omklædningsrummene har fået større omklædningskabiner, cafeéen "Grandma's Coffee & Candy" er blevet renoveret.

Indkøb og mange spisesteder

Der er mange forskellige spisesteder på Weissenhäuser Strand, og I kan vælge at tilkøbe 1/4 eller 1/2 pension og spise på Möwenbräu, som er en hyggelig familierestaurant. Hvis I ikke ønsker at være fastlagt af en pension, kan I vælge imellem mange andre restauranter. I kan spise italiensk på Osteriet, steaks blandt junglens vilde dyr på spisestedet Dschungle eller a la carte på restaurant Sonnenrose, som ligger i forbindelse med Strand hotellet eller Heimisch, som ligger i galleriet. 

Ønsker I at spise et lidt lettere måltid er der også mulighed for det. I kan spise i badelandet som serverer lette snacks, is og kolde drikke. Der er nok af muligheder, og om sommeren anbefales det at spise ved stranden eller i WaWaCo. 

På Weissenhäusser Strand ligger et lille, men meget velassorteret supermarked. Her kan I få alt, hvad I skal bruge til en nem middag. Her er også bager, hvor I kan købe nybagt og lækkert brød. (Husk kontanter til bageren, da de ikke tager kort - supermarkedet gør!) - Ønsker I et større udvalg finder I Oldenburg kun 5 km derfra med Netto, Aldi til Edeka.

Waterpark

Waterpark er Weissenhäuser Strands vandski og wakeboard anlæg. Her er der fuld fart på, og i anlægget finder I de mest actionfyldte aktiviteter i badelandet. I Waterpark findes følgende aktiviteter: Hovedbanen på 600 meter med kædetræk over 5 høje master og med 7 pladser på kædetrækket. "Little Bro" som er en mindre bane med reduceret fart velegnet til begyndere, unge og uøvede, samt til træning af tricks og lignende. 

Derudover er der 6 forskellige forhindringer og mulighed for at lave tricks på "Pro Rail", "Table", stor og lille "Kicker", "Funbox" og "DK Up Tube". Gæster, som får underholdning ved at kigge på, kan nyde kolde drinks på terrassen eller en lille snack. Desuden finder I solterrasse, 2 volleyballbaner, trampolin og mini-zoo med bjerggeder og får i området.

Omgivelserne

Når I bor på Weissenhäuser Strand,  har I direkte adgang til den lækre sandstrand, hvor I kan tilbringe mange hyggelige stunder, når vejret er godt. Sommeren igennem er der forskellige aktivitetsmuligheder, men ikke mindst er det muligt at få en skøn dukkert i dejligt badevand. 

Har I fået nok af vand og hæsblæsende aktiviteter, kan det varmt anbefales at tage en tur til Oldenburg eller Burg, som er to virkelig hyggelige byer med gode shoppingmuligheder. Lübeck ligger heller ikke mere end 1 times kørsel fra badelandet og er absolut et besøg værd.

Spar op til 15% i udvalgte perioder

Spar 15% på boligen i Weissenhäuser Strand med badeland og jungleland inkluderet.

Tilbuddet gælder i perioderne d. 5/1 til d. 7/2 2025 & d. 16/2 til d. 30/3 2025.

Book min. 2 nætter i de angivne perioder. 

Badeland i 3 timer pr. dag og legeland er inkluderet i disse perioder.

Tilbuddet kan kombineres med 4 nætter for 3 nætters pris.

SPAR 33% på udvalgte weekendophold

SPAR 33% på udvalgte weekendophold (fre-mandag)  i juni til september – og så er Badelandet INKL. i tilbudsprisen.

Det gælder for udvalgte boligtyper og de nævnte 3-nætters opholdsperioder:

ved ankomst 7/6, 14/6, 21/6, 28/6, 5/7, 30/8, 6/9, 13/9 og 20/9 2024


3 timers Subtropisk badeland pr. dag er inkluderet ved disse ophold på 3 nætter.