Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Fantastiske badelande i Tyskland
Forkæl børnene med en badelandsferie til Tyskland, som byder på timevis af sjov i subtropiske og eventyrlige omgivelser. Slå jer løs i vilde vandrutsjebaner, slap af det lune vand og lad børnene lege i de store legelande. Alle badelande i Tyskland ligger i smuk natur med gode muligheder for skønne oplevelser. Tyskland ligger dejligt tæt på Danmark, så I skal ikke køre ret langt, når I skal på familieferie i et feriecenter med vandland.
Mest populære rejsemål i Tyskland (5)
Nordtyskland
Nordtyskland
Nordtyskland byder på nogle af Europas allerbedste badelande, hvor I er garanteret timevis af sjov for hele familien. Det er tilmed tæt på Danmark, så I skal ikke køre så...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Nordtyskland har de bedste badelande
 • Frisk luft, skøn natur og hyggelige bye...
 • Kort afstand fra Danmark
Feriesteder
6 mulige ferieboliger
Se badelande
Berlin området
Berlin området
Er I en familie af ægte vandhunde, som samtidig er vilde med storbyens muligheder, så tag på badelandsferie nær Berlin. Her får I både masser af vandsjov og mulighed for...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Stort tropisk badeland
 • Aktiviteter for alle aldre
 • Smukt naturlandskab i området
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande
Nordrhein-Westfalen
Nordrhein-Westfalen
Tager I på badelandsferie til Nordrhein-Westfalen i Tyskland, bliver I mødt af et væld af oplevelser hele året rundt. Her er smuk natur, som er perfekt til den aktive ferie,...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Tag på cykeltur, vandretur eller stå p...
 • Badelandsferie året rundt
 • Hyggelige byer med gode restauranter
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande
Rheinland Pfalz
Rheinland Pfalz
Når I tager på badelandsferie til Rhinlandet, bliver I mødt af et af Tysklands smukkeste områder, så I kan roligt læne jer tilbage og nyde køreturen fra Danmark mod de...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Et af Tysklands smukkeste områder
 • Storslået natur, bjerge og floden Rhine...
 • Små vingårde med god vin
Feriesteder
2 mulige ferieboliger
Se badelande
Sydtyskland
Sydtyskland
Sydtyskland er en fantastisk feriedestination, men endnu bedre er det, at der ligger et fantastisk badeland med alle de vandoplevelser, I kunne tænke jer! Pak bilen og kør sydpå med...
Læs mere her..
Højdepunkter
 • Fantastisk ferie uanset vejret
 • Stort, tropisk badeland med det hele
 • Besøg bla. den eventyrlige by, Lindau
Feriesteder
2 mulige ferieboliger
Se badelande

Vandlande i Tyskland

Håndplukkede badelande i Tyskland

Tyskland er den oplagte destination, når familien skal på badelandsferie, da I ikke skal køre ret langt. Pak bilen og børnene, kør afsted og hold pause efter grænsen for at købe lidt lækkerier til ferien, inden turen går videre til badelandet.

Størstedelen af badelandene ligger i Nordtyskland, som byder på spændende oplevelser hele året rundt. Oplev for eksempel et af de berømte tyske julemarkeder i Lübeck eller Hamborg, tag på familietur til sjove forlystelsesparker som for eksempel Heide Park. Tyskland byder også på smuk natur ved Østersøen, flotte nationalparker og et sejlerparadis med mere end 100 søer.

Vandsjov i timevis i sjove vandlande

Nordtyskland byder på nogle af de allerbedste vandlande med sjov for alle familiens vandhunde, og der er mange gode muligheder for badelandsferie. 

Alle de subtropiske badelande byder på vilde vandrutsjebaner og mange har spa, bølgemaskiner, mulighed for dykkerkurser og meget mere!

Bo i grønne omgivelser

I bor i familievenlige ferieboliger i grønne og skønne omgivelser midt i naturen tæt på skov, sø eller strand, når I tager i badeland i Tyskland. Derfor får I også en masse fantastiske udendørsoplevelser, når badelandsferien går til Tyskland. 

Alle badelande har nemlig sjove udendørsaktiviteter, som for eksempel store legelande, klatrevægge, sejllads og meget mere. I kan også tage bilen ud i det blå og opleve, hvad der ligger i nærområdet.

Aktiv familieferie

Badelandsferie til Tyskland er også perfekt for jer, der er til aktiv ferie. I Tyskland er der gode muligheder for at komme ud i naturen både til fods, på hesteryg, på cykel eller i kano. Det er forskelligt, hvilke aktiviteter badelandene tilbyder, og hvad der er i området, men der er helt sikkert noget for hele familien, så I er sikret en masse uforglemmelige familieoplevelser, hvor I også kan få pulsen op.