Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Badelandsferie til Nordrhein-Westfalen
Tager I på badelandsferie til Nordrhein-Westfalen i Tyskland, bliver I mødt af et væld af oplevelser hele året rundt. Her er smuk natur, som er perfekt til den aktive ferie, og I får badelandsoplevelser både ude og inde. Om sommeren kan I bade både ude og inde eller tage på vandreture eller cykelture i bjergene. Om vinteren er der rigtig gode muligheder for at stå på ski, så I får muligheden for at kombinere vandland og skiferie.

Badelande i Nordrhein-Westfalen

Nordrhein-Westfalens bedste badelande

Oplev en fantastisk badelandsferie i Nordrhein-Westfalen, når I fx tager til det populære vandland Hochsauerland, som har masser af sjov for hele familien året rundt. Badelandet byder på:

  • Et stort eventyrbadeland
  • Et flot og bilfrit feriested, der har alt
  • Timevis af vandsjov både ude og inde
  • Vilde vandrutsjebaner 
  • Sjovt legeland.

I får ikke en bedre badelandsferie i Nordrhein-Westfalen i Tyskland!

Kombinér badelandsferien med skiferie

Når I tager til Nordrhein-Westfalen på badelandsferie, får I en oplagt mulighed for at kombinere badeland med skiferie. Det er oplagt, hvis I fx rejser i vinterferien.

Der er rigtig gode muligheder for at suse ned ad pisterne i området omkring Winterberg og Willingen i de 1000 bjerges land. Så kan I komme hjem efter en god dag på ski og nyde nogle afslappende timer i det varme vand i badelandet. Det er den perfekte kombination af aktiv ferie og ren afslapning.

Smuk natur og aktiv ferie

Nordrhein-Westfalen i Tyskland byder på fantastisk smuk natur med grønne marker, smukke træer og flotte bjerge. Så pak rygsækken og tag hele familien med på vandretur eller hop i sadlen og udforsk området på cykel. Det er en helt perfekt mulighed for at nyde både badelandsferie og aktiv ferie.

Hyggelige byer og gode restauranter

Der er ikke langt til de mindre byer Frankenberg, Willingen og Winterberg, hvor I kan nyde de små restauranter og den gode lokale øl. Nordrhein-Westfalens badelande ligger mellem Kassel og Köln, så det er oplagt at besøge den hyggelige by Köln. Her kan I for eksempel opleve domkirken, som er byens vartegn og gå hele vejen op og nyde den smukke udsigt over byen. I kan også gå på opdagelse i Kölns gamle bydel, hvor I kan smage Kölsch, som er den lokale øl.