Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal
Badeland med alt I drømmer om
Prøv en badelandsferie til Hochsauerland, én af de berømte Center Parcs, hvor I er garanteret en ferie, I ikke glemmer lige med det samme. Fire vandrutsjebaner, 81 aktiviteter og Europas længste legeplads - det er ikke for at prale, men dette badeland har alt! Badeland Hochsauerland ligger i smukke grønne omgivelser, kun 5 timer fra den dansk/tyske grænse og om vinteren er det oplaget at kombinere badeland og ski.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Splash område
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Sportshal

Velkommen til badelandet Hochsauerland

Om Hochsauerland

Omgivet af bjerge, skove og søer er dette grønne feriested det absolutte sted at holde ferie, hvis I vil have frisk luft, cykel- og vandreture og et fantastisk badeland.  

I finder badelandet Hochsauerland i hjertet af Tyskland i 'De tusinde bjerges land' i delstaten Nordrhein-Westfalen mellem Köln og Kassel. Badelandet samler hele familien og giver jer uforglemmelige ferieminder fyldt med sjov. 

Hyggelige feriehuse

Alle ferieboliger er store og velindrettet, og I får kvalitet for pengene, når I booker et feriehus. Vælg imellem Comfort, Premium eller VIP, som varierer i standard, udseende og udformning. Derudover har I mulighed for at tilkøbe mange ekstra faciliteter, som håndklæder, sengelinned og køkkenudstyr, så I kan skabe præcis de rammer, der betyder ferie for jer! 

De mindste feriehuse har plads til to personer, mens de største kan rumme hele 12 personer. Dette giver hele familien mulighed for at nyde hinandens selskab hele døgnet rundt. 

Badeland med smukke omgivelser

Hochsauerlands helt store attraktion er det tropiske badeland Aqua Mundo med mere vandsjov, end I tør drømme om. Prøv den boblende bølgepool, lad jer føre udenfor i den lange 'Lazy River' kanal eller mærk suset på de fire vandrutsjebaner med en længde op til 112 meter! Det er en stor oplevelse for børnene, som også kan leje i børnebassinet med rutsjebaner, vandpistoler og en kæmpe spand, som pludseligt hælder 900 liter vand ud over bassinet. Børnene kan virkelig boltre sig i dette eventyr af et badeland.

Afslapning er muligt i det store saunaområde med jacuzzi, behandlinger og forskellige saunaer mod betaling. 

Kombinér badeland og ski

Bestil en badelandsferie til badeland Hochsauerland i vinterhalvåret og kombinér badeland og ski. Badelandet ligger nemlig kun 30 minutters kørsel fra Winterpark Willingen, og med mere end 1500 gratis p-pladser lige ved liften bliver det ikke nemmere. Skiområdet Willingen byder på 20 skilifte, ca. 20 km pister og den længste piste i hele Sauerland på 2 km.

Område med aktivitetsmuligheder

I Center Parcs badeland, Hochsauerland finder I mange aktivitetsmuligheder, som indebærer minigolf, tennis, squash, badminton, bowling og billard, og I det store 'Market Dome' finder sportshal med alverdens muligheder. I kan prøve bueskydning eller leje en mountainbike, for at tage op i det nærliggende Rothaar bjergområde. 

I gåafstand fra Hochsauerland ligger Aventura, som er Europas længste udendørs legeplads med en længde på 160 meter og en højdeforskel på 32 meter. Via broer, stiger, rutsjebaner og reb kan I kæmpe jer igennem legepladsen, med stop undervejs, hvor I kan nyde naturen fra udsigtspunkter.  

Restauranter, caféer og butikker

På feriestedet findes seks restauranter, hvor I kan spise i tropiske omgivelser på 'Harding's Family Grill' eller spise italiensk på 'Il Giardinio'. Yderligere tilbydes caféer og butikker i Hochsauerland, og om aftenen er der dans både i diskoteket og til livemusik. I parkens omgivelser, finder I romantiske småbyer med bindingsværkshuse, store skove med spændende vandrestier, og her er heller ikke langt til byer som Frankenberg, Willingen eller Winterberg. I disse byer finder I hyggelige små restauranter, gode lokale øl og et behageligt tempo.