Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232

Badeland Van der Valk Resort Linstow

Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
Babypool
Subtropisk badeland
Strand
Sø, 1 km
Vandsjov for hele familien
Besøg det dejlige subtropiske badeland på Van der Valk Resort Linstow i Tyskland. Her kan familien samles til flere hyggelige stunder omkring underholdende aktiviteter både indendørs og udendørs i den smukke natur. Et stort badeland med plads til både store og små, garanterer at hele familien får en dejlig ferie. Nyd en miniferie i tropestemning og masser flotte faciliteter, kun 55 kilometers kørsel fra Rostock.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Splash område
Stor vandrutsjebane
Babypool
Subtropisk badeland
Strand
Sø, 1 km

Velkommen til badelandet Van der Valk Resort

Om Van der Valk Resort Linstow

Van der Valk Resort Linstow er et elegant feriested ved den lille by Linstow i Nordtyskland, som ligger knap 55 kilometer syd for Rostock. I finder resortet tæt på motorvej A19, hvilket gør det super nemt at komme på en skøn badeferie i Tyskland for hele familien. Van der Valk Resort Linstow kan anbefales til alle, hvad enten det skal være et par dage eller en hel uge, I vil holde ferie. Læs meget mere om Van der Valk Resort Linstow her på hjemmesiden, eller kontakt os på telefon 70 15 32 32, hvis I har spørgsmål. 

Tilkøb pension til ferien på Van der Valk

Nyd ferien uden at skulle tænke for meget over klokken og madlavning bestil halvpension (dvs. morgen- og aftensmad) hjemmefra og slap af under opholdet.

Badeland med afslapning

Til Van der Valk Resort Linstow hører et subtropisk badeland på 1.100 m2 med vandrutsjebane, boblebad og en vandkanal, der gør det muligt at tage en svømmetur udenfor (afhængigt af vejrforholdene). For de mindste børn er der en separat børneafdeling med en lavvandet pool med varmere vand og en mindre vandrutsjebane. Her er med andre ord noget for både store og små vandhunde. Som gæst på Van der Valk Resort Linstow er der GRATIS adgang til badelandet.

Boliger tæt på badelandet - alt i gåafstand

På Van der Valk Resort Linstow består boligerne af hyggelige (nogle endda stråtækte) 2-etagers huse, som alle er af høj kvalitet og rummer moderne faciliteter. Husene er opført i cirkler bag stedets store centrale hotelbygning, hvor receptionen ligger. Her finder I stort set alle indendørs faciliteterne samlet, så I kan komme nemt til badeland, indendørs legeland, restauranter, (børne-)disco og underholding (5 dage om ugen i sæsonen), supermarked og meget andet. Udenfor er der legeplads med et stort klatrestativ, og det er også her, at I ofte finder feriestedets aktivitetsguider, der indbyder til al mulig sjov for børnene i det lille aktivitetshus ved siden af. Mens børnene leger, er der også mulighed for, at de voksne kan forkæle sig selv i dampbadet eller skønhedssalonen.

Faciliteter og muligheder

I området har I desuden mulighed for at spille golf på en 9-hullers bane, spille tennis, eller tage på gå- eller cykelture i det dejlige grønne område med et utal af søer. Cykler i alle afskygninger lige fra el-cykler og sofa-familiecykler til de almindelige med pedalkraft kan lejes på stedet helt ned på timebasis. Gå eller cykel hen til hestefoldene, hvor I kan få en ridetur mod betaling eller lade børnene løbe rundt blandt gederne og de små minigrise i folden ved siden af. Herfra kan I kigge over til et lille mini-western-område.

Ca. 1 km fra Van der Valk Resort Linstow ligger en lille hotelejet badesø (Linstower See), hvor der både er anlagt en sandstrand og badebro samt legeplads og beachvollley. Er det ikke nok er der også Krakower See, der ligger ca. 6 km fra stedet.

Sauna & Spa område med Wellness

For de voksne gæster (fra 12 år) er der mulighed for at besøge det smukke asiatisk inspirerede saunalandskab på Van der Valk Resort Linstow. Her bydes der indendørs på en damp- og bio-sauna med relax-område, mens der udenfor findes to gange finsk sauna og pool med liggestole. Adgangen hertil er mod betaling - men der er særlige rabatpriser, når I er boende gæster på Van der Valk Resort Linstow (ca. kr. 100/pers./gang i 2023). Husk at bestille wellness-behandlinger (som massage, ansigtsbehandling, manicure og pedicure osv.) hjemmefra - ring direkte på tlf. 0049 38457 71044