Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Ferie i vandland i Sydtyskland
Sydtyskland er en fantastisk feriedestination, men endnu bedre er det, at der ligger et fantastisk badeland med alle de vandoplevelser, I kunne tænke jer! Pak bilen og kør sydpå med familien, hvor der venter oplevelser og timevis af aktiviteter i et skønt vandland! Sydtyskland byder også på skøn natur, kulturelle byer og mange seværdigheder, så der er masser af sjov både ude og inde.

Badelandsferie i Sydtyskland

På badelandsferie i Sydtyskland

Køreturen til det sydlige Tyskland er det hele værd, når det er en badelandsferie, der venter jer! Her får I et fantastisk vandland med vandsjov for alle og aktiviteter til både store og små, der byder på både afslapning og adrenalin.

Kontakt Alltime Travels rejsekonsulenter på telefon 70 15 32 32 for at bestille eller høre mere.     

Derfor skal I tage på badelandsferie

En ferie i badeland er garanti for succes, for børnene vil elske at blive forkælet med timevis af vandsjov i et vandland, der har alt, hvad I drømmer om. 

I får mange hyggelige stunder sammen som familie, og I kommer væk fra hverdagens stress og jag - og så er det selvfølgelig nemt og bekvemt! I har alle faciliteterne lige ved døren, så I ikke skal tænke på indkøb, huslige pligter og hverdagens sure gøremål. Den helt store fordel er, at I kan komme på ferie hele året rundt og uanset vejret fx i:

Tropisk badeland

Vandrutsjebaner, bølgepools og vilde floder - familiens vandhunde kommer ikke til at kede sig på en badelandsferie til Sydtyskland. Faciliteterne er i top i det subtropiske vandland, som tager jer helt til troperne og giver ægte feriestemning. Men det er ikke blot et badeland kun med vand, I får også en masse andre aktiviteter som indendørs legeland, klatrebaner og bondegård.

I bor selvfølgelig i badelandets ferieboliger, så I er tæt på alle oplevelserne, og I behøver ikke forlade badelandet for at finde supermarked og restauranter.

Oplevelser i Sydtyskland

Sydtyskland er en af de mest populære feriedestinationer i Tyskland, og området omkring Bodensee, som badelandet Allgäu ligger tæt på, besøges hvert år af mange badeglade gæster. Området er naturskønt og godt til vandre- og cykelture. Tæt på badelandet finder I oplevelser, som naturoplevelsespark, Allgäu Skyline Park, den besøgsværdige by, Oberstdorf, søen Constance og det verdenskendte Neuschwanstein slot.