Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Sommerferie i et af Europas sjoveste vandlande
Gør sommerferien til noget særligt, og forkæl børnene med en badelandsferie til et af Europas bedste og sjoveste badelande. I kan nyde en uges ferie, en forlænget weekend eller starte kør-selv ferien sydpå med en tur i badeland. Alle vandlande byder på sjove aktiviteter for både store og små vandhunde, og I kan boltre jer både ude og inde. Her er varme bassiner, vilde vandrutsjebaner med adrenalinkick, bølgebassin og meget mere! Badelandene ligger i naturskønne omgivelser tæt på skov, sø eller vand, så der er rig lejlighed til at komme ud og nyde den friske luft sammen.

Badelande i Nordtyskland

Nogle af vores mest populære badelande ligger i Nordtyskland, og gæsterne vender tilbage igen og igen. Skal I også prøve nogle af de skønne badelande, så er det oplagt i skolernes sommerferie! 

I er garanteret varme pools uden at skulle tænke på vejret, og der garanti for badeferie. Alle badelandene ligger midt i naturen og byder på fantastiske og sjove aktiviteter, fx "go high"-klatrebane i træernes top, hesteridning, sejlads og meget mere!

Badelande i hele Europa

Alltime Travel byder på familievenlige og sjove badelande i hele Europa med noget for enhver smag. Vælg bl.a. mellem Holland, Frankrig og Danmark , så kan I selv bestemme, hvor langt I vil køre. En miniferie i badeland er oplagt året rundt, men vil I være sikre på at begynde sommerferien med skønt og varmt badevand, skal I helt sikkert vælge en badelandsferie.

Se alle jeres muligheder her på siden eller kontakt os på 7015 3232 eller kontakt os her.

Det kan I opleve i badelande

Oplev et af Europas bedste badelande, hvor familiens vandhunde bl.a. får:

  • Varmt badevand for både store og små
  • Kæmpe pools
  • Vandrutsjebaner
  • Bølgemaskine
  • Massage og spa
  • Sjove aktiviteter i naturen

Det er ægte familieferie, hvor I med garanti kommer ned i gear og bare skal nyde at være sammen. Alle ferieboligerne i badelandene er perfekte til hele familien.

På badelandsferie året rundt!

Udover i sommerferien er det også skønt at tage på badelandsferie i påsken, hvor foråret spirer, og I kan komme ud og nyde naturen. 

Mange familier tager også et par nætter eller 3 i badeland i efterårsferien, hvor I kan slappe af de tropiske omgivelser eller gå en tur i de smukke efterårsfarver udenfor. 

Badeland i uge 7 og 8 er rigtig lækkert, for her kan I blive gennemvarmet i det lune badevand og komme helt væk fra vinterens mørke.