Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Overrask børnene med en badelandsferie i påsken
Tag familien med på påskeferie til et af Nordeuropas bedste badelande. Det er det perfekte tidspunkt på året at tage i vandland, for I får både badeferie med varmegaranti og kan komme ud og nyde det spirende forår. Alle badelande ligger i skønne naturomgivelser tæt på vand eller skov, så der er rig mulighed for at komme ud i naturen. Vandlandene byder på sjove oplevelser for både små og store vandhunde, hvor I kan boltre jer i vilde vandrutsjebaner, sjove pools, vandfald, grotter og meget mere. Vælg bl.a. mellem Nordtyskland, Nordholland og Danmark.

Sjove pools og vandrutsjebaner

Når I tager på badelandsferie i påsken, venter der jer både kæmpe pools, små grotter, store vandfald, sjove vandkanoner og vilde vandrutsjebane. Her er helt sikkert noget for alle familiens vandhunde, store som små. Især ungerne vil elske det, men trænger de voksne til at blive forkælet lidt ekstra, er der også gode muligheder for wellnessafdelingerne med spabadene og sauna. 

Er der stadig lidt køligt i påsken, er I her sikret en ferie med perfekte, lune temperaturer.

Husk, vi også har mange spændende muligheder for badelandsferie i uge 7 og 8 eller badeland i efterårsferien og badelandsferie til sommerferien.

Sjove legelande og udendørs aktiviteter

Alle badelande ligger i skøn natur, hvor der også er masser af sjove udendørs aktiviteter. I kan eksempelvis ride, leje cykler, lege i naturen, køre i sjove biler, prøve kræfter med vandsport i havet og meget mere. 

Indendørs finder I spændende legelande fyldt med oplevelser for børnene, hvor de kan få timevis til at gå. Der kan være alt fra udfordrende klatrebaner til sjove boldrum. I er sikret en fantastisk ferie for hele børnefamilien.

Kort køreafstand fra Danmark

I kan roligt lade påskeferien gå til et af Europas bedste vandlande, for de ligger alle i kort og overskuelige køreafstand i Tyskland, Holland og selvfølgelig i Danmark. På den måde bliver børnene heller ikke alt for utålmodige, mens I venter på at kunne suse ned af alle de sjove vandrutsjebaner! 

Bestil jeres påskeferie til en af de mange skønne badeland vi tilbyder, og få jer en ferie I aldrig vil glemme.