Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Oplev Hollands bedste badelande
Når I sætter kursen mod Holland for at nyde en afslappende badelandsferie, får I timevis af vandpjask, vilde vandrutsjebaner, kæmpe pools, underholdende aktiviteter for hele familien, store legelande og og smuk natur i det flade landskab. Slap af, og hyg jer i familiens skød i de rummelige og moderne ferieboliger, hvor I kan lave mad hjemme eller spise en god middag på en af de mange spisesteder i de hollandske vandlande.
Mest populære rejsemål i Holland (4)
Midt Holland
Midt Holland
Tag hele familien med på badelandsferie i Midt Holland, hvor familiens vandhunde får timevis af vandsjov i badelandet! I får rig mulighed for familiehygge i komfortable ferieboliger, som ligger i...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Alverdens vandaktiviteter
  • Vilde vandrutsjebaner
  • Fladt landskab, kanaler og smuk natur
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande
Nord Holland
Nord Holland
Tag familiens vandhunde med på badelandsferie i Nordholland, der byder på lyse, lækre, tropiske vandlande i rolige omgivelser. Badelandene byder bl.a. på pools for store og små, vandrutsjebaner, river rafting...
Læs mere her..
Feriesteder
3 mulige ferieboliger
Se badelande
Vest Holland
Vest Holland
Tag familien med i badeland i Vestholland, hvor I kan slappe af, få vandsjov for store og små samt en skøn aktiv ferie. I kan besøge den lokale strand ud...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Badelandsferie for hele familien
  • Badelandsferie for hele familien
  • Bred, hvid sandstrand tæt på badelande...
Feriesteder
1 mulig feriebolig
Se badelande
Syd Holland
Syd Holland
I det sydlige Holland kan familien tage på badelandsferie tæt på strand, storbyer og skove i dejlige tropiske vandlande med gode faciliteter og trygge rammer for børnene. I kan vælge...
Læs mere her..
Højdepunkter
  • Bredt udvalg af badelande
  • Tropiske og indbydende badelande
  • Strand, natur og storbyer
Feriesteder
5 mulige ferieboliger
Se badelande

Badelande i Holland

Badelandsferie i Holland - det flade Europa

Holland byder på sjove badelande for hele familien - alle beliggende i smukke omgivelser i det flade landskab. Landet byder på uendelige tulipanmarker, farverige huse ved smukke kanaler og de mange diger. Halvdelen af Holland ligger mindre end én meter over havets overflade, og det er årsagen til det flade landskab.

Alle badelandene er af høj standard med skønt, subtropisk klima, og I finder bl.a. mange af Center Parcs vandlande i Holland.

Herlige badelande i Holland

I Holland finder I intet mindre end ni badelande, hvor I kan få en fantastisk badelandsferie. Badelandene er tropisk inspireret, hvilket afspejler sig i de lyse og lækre badeområder indrettet med palmer, tropiske planter og klippevægge. 

I poolens blå vand kan I tilbringe flere timer, og der er en masse vandsjov til voksne og børn. Badelandene er udstyret med mange vilde vandrutsjebaner, strømmende floder, nogle steder ind og ud af vandlandet, bølgebassiner, vandfald, jacuzzi, og derudover er badelandene børnevenlige med opvarmet pool, babybassin og svømme- og dykkerundervisning.   

Alle slags aktiviteter

Forlystelsesparker, storbyer og naturparker er blandt nogle af de mange aktiviteter I kan lave i Holland, så når I vil opleve Holland uden for badelandet, er disse et stensikkert hit for hele familien, som vil gøre jeres rejse uforglemmelig. 

De mest populære attraktioner er zoologiske haver som Blijdorp, GaiaPark og Dolfinarium Safaripark, eller oplevelsesparkerne Madurodam, Neeltje Jans, Duinrell og det berømte Efteling. 

I kan også tage på familiedag til storbyerne Amsterdam, Haag eller Rotterdam og opleve historiske steder, shoppe eller få en hollandsk, kulinarisk oplevelse. 

Hollandsk mad og drikke

Oplev hollandsk mad og drikke, hvor en tradition for landbrug resulterer i lækre og friske grøntsager. Modsat det friske er de i Holland glade for at friturestege deres mad, og det giver retter som Bitter Ballen: kødfyldte friturestegte kugler og den friturestegte sandwich Tostis.

Hollænderne har en sød tand, og de spiser bl.a. Hagelslag på morgenbrødet, som er en slags kagekrymmel med forskellige smage, farver og former. Til kaffe og te nyder de en karameltfyldt Stroopwafel eller et stykke suikerbrood. Er I tørstige kan I prøve en hollandsk øl, som den klassiske Heineken, og børnene kan nyde den juice-agtige Dubbel Friss.