Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Vesthollands vandland
Tag familien med i badeland i Vestholland, hvor I kan slappe af, få vandsjov for store og små samt en skøn aktiv ferie. I kan besøge den lokale strand ud til Nordsøen, udforske besøgsværdige aktiviteter eller tage på udflugter i og uden for byen. Når I er på ferie i et vandland, kommer I aldrig til et kede jer, for her er både vandrutsjebaner, bølgepools, legeland og meget mere!

Badeland i Vestholland

Badeferie ved strand

Velkommen til en fantastisk badelandsferie i Vestholland, hvor familien kan samles om vandsjov og timevis af vandpjask i et fantastisk badeland med gode faciliteter. 

I får adgang til cirka 350 kilometer kystlinje, hvor I kombinere en badelandsferie med strandbesøg på de smukke brede sandstrande ud til Nordsøen. På en ferie i et vandland, får I både vandrutsjebaner, bølgemaskine og babybassin for de mindste, og de voksne får langbane, AquaGym og jacuzzi. Badelandsferien er en god kombination af afslapning og aktiv ferie for hele familien.   

Badeland med en masse sjov

Badelandet Zandvoort har cirka 60 aktiviteter, som I kan benytte på jeres ferie, og der er noget for hele familien, om I er til afslapning eller action. Er I til vandaktiviteter, kan I svømme rundt i det store badeland Aqua Mundo. Her kan I se film i Aqua-biografen, mens I bader, få motion i AquaGym, boble rundt i jacuzzien, gå amok på vandrutsjebanerne samt i bølgepoolen og meget mere. 

Derudover kan I kæle med dyrene på bondegården, lege Robin Hood og prøve bueskydning, holde familieturnering i bowling, og børnene vil elske at hoppe rundt i trampolinparken Jump XL. I kan også tilbringe tid på den nærliggende strand med en masse spisesteder langs kysten.

Omkring i Zandvoort

Zandvoort er en lille by, men mulighederne er mange. Tag et spil golf på Open Golf Zandvoort, stå på ski på de indendørs pister med rigtig sne hos Snowplanet, se racerløb på Zandvoort Circuit til duften af benzin og brændt gummi eller kør jeres eget race på Bleekemolen Race Planet. 

På centeret CORPUS kan I tage en lærerig rejse igennem jeres egen krop, og i Zandvoort Circus kan I slå jer løs på diverse spillemaskiner. 

Når freden skal sænke sig over familien, kan I gå en tur igennem Zandvoort by og shoppe i de små hyggelige turistbutikker med strandtilbehør, antikke genstande og hollandsk slik. I kan også tage på marked og finde hollandske specialiteter som oste, vine, brød og kød. 

Storbyer

Skal I ud og se Vestholland, er det oplagt at tage til Hollands hovedstad Amsterdam, hvor I kan sejle på kanalerne, gå på museum, se på arkitektoniske bygninger og små hyggelige kvarterer. 

Foruden hovedstaden er regeringsbyen Haag en smuttur værd. Her venter jer smukke kunstmuseer og andre spændende museer, samt et blik på de mange regeringsbygninger og en tur i temapark eller akvarium. Haag har også mange shoppemuligheder, og rundt omkring i byen finder I små markeder med lokale specialiteter. 

Rotterdam er også en fantastisk storby med mange moler, strandpromenade og kulturelle oplevelser. Prøv Markthal Rotterdam, som er en fantastisk bygning med mulighed for at få noget koldt eller varmt at drikke og lidt lækkert at spise.