Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
Kombinér bade- og storbyferie i Holland
Det herlige badeland Zandvoort byder jer velkommen til den hollandske riviera tæt på Nordsøens skønne sandstrande, hvor I samtidig kan kombinere badeferien med en storbyoplevelse i byen Amsterdam, som ligger blot 30 kilometer fra badelandet.
Fakta om indkvartering
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool

Velkommen til badelandet Zandvoort

Om badelandet Zandvoort

Alle familiens medlemmer vil få fantastiske minder, timevis af sjov og uforglemmelige oplevelser, når I besøger badelandet Zandvoort. Tag på ture til stranden, hop i poolen i badelandet, prøv de mange aktiviteter og besøg byen Amsterdam. I kommer ikke til at keder jer i Zandvoort med hele 57 aktiviteter at begive jer i kast med!

Familievenlige boliger og hotel

De skønne og familievenlige boliger i badelandet ligger omgivet af klitter, så I får naturen helt tæt på. Vælg imellem en Comfort, Premium eller VIP bolig, som varierer i størrelse og standard og kan rumme fra to til ti personer. Med de forskellige typer af boliger, får I mulighed for at skabe jeres egen ferie ved at tilkøbe de nødvendige faciliteter.

I kan også vælge at booke et luksuriøst hotelværelse med udsigt til den dejlige badestrand og Nordsøen. 

Badelandet i Zandvoort

Dette lækre Center Parcs badeland har det hele! Det hele kan understreges af vandbiografen, hvor I ligger i baderinge ude i vandet og ser film. Derudover er der en 60 meter lang vandrutsjebane, bølgepool og ”Aqua Romana”, som er et flot poolområde. Træn din svømmeteknik i det 25 meter lange bassin eller slap af i jacuzzien eller saunaen. Børnene kan lege i en separat, lavvandet børnepool med små rutsjebaner og springvand. 

Prøv mange aktiviteter

I kan leje mountainbikes, spille squash eller tennis, stå på rulleskøjter og mange andre ting, så hvis I vil være aktive, findes her alle muligheder. Alt er samlet i det store "Market Dome", hvor I mødes af tropiske planter, flamingoer og papegøjer, som kan få børnene til at spærre øjnene op. Der findes også bowling, minigolf, keglebane, pandekagehus og butikker i Park Zandvoort. Om I vil bade på den skønne sandstrand eller hoppe rundt i trampolinparken Jump XL, så får I aktiviteter uanset vejret. 

Indkøb og restauranter i badelandet

Ferieboligernes køkken giver jer god mulighed for at lave jeres egne måltider, som I kan handle ind til i supermarkedet i "Market Dome", hvor I finder et stort udvalg af friske råvarer. "Market Dome" er også stedet for forskellige restauranter, snackbar og caféer, hvor I kan nyde kold hollandsk øl eller en god espresso om aftenen til et af de forskellige shows for både børn og voksne. 

Keukenhof - Verdens største blomsterpark

30 minutters kørslel fra Zandvoort ligger Keukenhof. Oplev intet mindre end 7 millioner forårsblomster i den verdenskendte park. Her venter 32 hektar med forårsblomster. Parken har åbent i perioden d. 21/3 til d. 12/5 2024. Det koster omkring 25 euro pr. person og 10 euro pr. barn (4-17 år). 

Foruden blomster er der også legepladser spredt rundt i parken, man kan tage på bådture, leje cykler, besøge den klassiske hollandske mølle, tage på guided ture eller besøge parkens dyr.