Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Tag i vandland Nordholland
Tag familiens vandhunde med på badelandsferie i Nordholland, der byder på lyse, lækre, tropiske vandlande i rolige omgivelser. Badelandene byder bl.a. på pools for store og små, vandrutsjebaner, river rafting og vandforhindringsbane. I bor i moderne ferieboliger med god plads plads til hele familien, og så naturen og aktiviteterne lige udenfor døren. Badeland i Nordholland er desuden oplagt, hvis I vil på kør-selv ferie i overskuelig køreafstand fra Danmark.

Badelande i Nordholland

Badelandsferie i Nordholland

Drømmer I om en badelandsferie i rolige og fredfyldte omgivelser, så skal I tage hele familien med i et stort, subtropisk vandland i Holland som fx:

Badelandene i det nordlige Holland er nemme at komme til, når I skal køre selv fra Danmark. Badelandene ligger i provinsen Drenthe, som I skal opleve på ægte hollandsk vis ved at leje en cykel og tage på cykeltur ud i det flade og smukke landskab. Her venter jer en masse oplevelser både ude og inde, og der er noget for både de store og de små.  

Tropiske børnevenlige badelande

Badelandene i Nordholland omfavner alle aldre, og der er plads til hele familien. De voksne vil sætte pris på vandlandenes fantastiske rammer for børnene, mens de selv kan slappe af og nyde ferien i fantastiske omgivelser og med gode faciliteter. Der er både babybassin, en stor lavvandet børnepool med vandrutsjebaner, vandforhindringsbane og river-rafting. De voksne bliver med garanti hevet med ud i det store bassin, hvor børnene vil nyde vandpjask med sine forældre under palmerne i de store, lyse og lækre tropiske badelande. 

Badeland og meget mere

Badelandene giver familien timevis af underholdning og vandsjov, men der er også en masse andre aktiviteter, som I kan prøve kræfter med. Vandlandet byder på aktiviteter og legemuligheder rundt omkring i hele badelandet, og særligt børnene vil nyde disse og vil ikke gå glip af den sjove teaterunderholdning, de nervepirrende sportsarrangementer, et vildt trampolinland, et besøg på den lærerige bondegård med dyr eller en familieturnering i minigolf blandt de 100 andre aktiviteter at tage sig til. 

Børnene kan deltage i workshops og udfolde sig kreativt, og I vil kunne tage minder med hjem i form af børnenes kreationer og de mange hyggelige og stemningsfyldte familiebilleder. 

Gå på opdagelse nær badelandene

Rundt omkring badelandene venter jer en masse naturopdagelser, kultur og aktiviteter. 

  • I byen Dalen finder I smukke skove, søer og floder, og området indbyder til vandaktiviteter i alle former på den lokale sø Huttenheugte. 
  • I Adventure Zoo WILDLANDS kommer I dybt ind i junglen, langt ud på savannen og på det iskolde Antarktis og ser dyrene fra de tre verdener. 
  • Tag på opdagelse i nationalparkerne Bargeveen og Dwingelderveld og i legelandene Kabouterland og Plopsa. 
  • Vær kulturelle og besøg byerne Coevorden, Emmen og Hoogeveen med mulighed for kulinariske oplevelser og shopping.