Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Ferie i vandland i Midt Holland
Tag hele familien med på badelandsferie i Midt Holland, hvor familiens vandhunde får timevis af vandsjov i badelandet! I får rig mulighed for familiehygge i komfortable ferieboliger, som ligger i den smukke hollandske natur samt mange aktiviteter både inde såvel som ude. Det er også oplagt at lægge vejen forbi Amsterdam, hvor I kan opleve den charmerende og stemningsfyldte hovedstad.

Badeland i Midt Holland

Badeland for vandhunde i Midt Holland

badelandsferie i Midt Holland kan familiens vandhunde få timevis af vandsjov og pjaske rundt i badelandets mange vandfaciliteter. Gå amok på Flow-Rider banen med surftræning, mærk et kæmpe sus i vandrutsjebanen Turbo Twister og brug mange timer i det varme og indbydende vand, hvor I også kan lære at dykke.

Det bedste ved en ferie i vandland er, at I får prøvet kræfter med en masse aktiviteter, men samtidig er der også plads til afslapning og familiehygge. Der er noget for alle, og aktiviteterne samler familien, og giver jer minder, I aldrig vil glemme. 

Oplev skøn natur og seværdigheder

I Midt Holland kan I nyde ferien på badelandet de Eemhof, som ligger i smukke omgivelser, og I kan bl.a. udforske den store eventyrlige skov Hosterwold med vilde dyr og gamle fredede træer. 

Under jeres badelandsferie kan familien lave mange sjove aktiviteter som at besøge temaparken Walibi Holland, tage til provinsens hovedstad Lelystad for at se de gamle hollandske skibe og shoppe eller til Almere i zoologisk have, akvariet eller nationalparken Oostvaardersplassen. 

Lokalt finder I Dolfinarium Harderwijk, hvor børnene kan se delfiner, sæler og søløver og andre af havets dyr, og I kan spise pandekager på restaurant Hans en Grietje. 

Badeland og storbyferie i Amsterdam

Det er oplagt at kombinere en ferie i badeland med storbyferie og lægge vejen forbi Hollands hovedstad Amsterdam. Her kan I:

  • Komme på kanalrundfart og får en lang række af oplevelser
  • Start i centrum af Amsterdam på Damplassen, og bevæg jer langs kanalerne
  • Besøge den berømte bydel Jordaan, hvor I skal besøge det historiske museum Anne Frank-huset, Nationalmusset og Van Gogh-museet. 
  • Gå over floden Amstel via den smukke, gamle bro Magere Brug, hvor I kan opleve de mange cykler og skibstrafikken
  • Opleve fantastiske bygninger som NEMO Videnskabscenter og The Royal Palace, som er åbent for offentligheden og meget besøgsværdige
  • Komme på rundtur på Heineken-fabrikken og få en garanteret sjov tur med smagsprøver undervejs

Flevoland i Midt Holland

Tag bilen til Midt Holland og sæt, efter en blot otte timers køretur fra enten København, Århus eller Odense, fødderne på den flade hollandske jord og lad badeferien begynde. 

Området er et populært feriested for vand,- sport- og naturentusiaster, og som passer perfekt til familien, der vil holde ferie i rolige omgivelser, men samtidig vil have action. Provinsen har en lang tradition indenfor sejlsport, og det er ikke uden grund, da provinsen er omkranset af vand, som trækker ind over det flade landskab fra Nordsøen og danner mange små søer og kanaler.