Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Tropiske vandlande i Sydholland
I det sydlige Holland kan familien tage på badelandsferie tæt på strand, storbyer og skove i dejlige tropiske vandlande med gode faciliteter og trygge rammer for børnene. I kan vælge imellem lækre badelande, hvor der er garanteret vandsjov for hele familien med både store pools, vandrutsjebaner, bølgepools, vandlegeplads, jacuzzi og meget mere!

Badelande i Sydholland

Sydhollands badelande

Badetøj, dykkerbriller og badedyr - det hele skal pakkes, når familien skal på badelandsferie i det sydlige Holland. Badelandene i Sydholland breder sig i syd over flere af Hollands i alt 12 provinser, og her kan I tage på ferie i et af de mange vandlande i det smukke og flade landskab i syd. 

Bo tæt på strand og hav, få smuk natur i det inddæmmede område længst mod vest, eller bo tæt på Maastricht, der er kendt som værende den solrigeste by i Holland. Maastricht er sammen med byen Middelburg de bedste eksempler på Hollands spændende historie. Det sydlige Holland gemmer på oplevelser til enhver smag, og derfor skal I tage på badelandsferie i dette skønne område!

Find et vandland i det sydlige Holland

Det sydlige Holland rummer skønne badelande, hvor I får vandpjask og underholdning for hele familien. Vælg lige det badeland, som passer til jeres familie fx:

  • Badeland Port Zelande ligger i Zeeland-provinsen og byder på hele 90 aktiviteter og mulighed for vandsport langs stranden ud til Nordsøen. 
  • Badeland De Kempervenne i provinsen Noord-Brabrant tilbyder bade- og skiferie i én rejse. 
  • Badeland Limburgse Peel og Het Meerdal i Limburg-provinsen er børneparadiser med mulighed for mange lange cykelture og smukke vandreture i nationalparken De Groote Peel. 
  • Badeland Het Heijderbos i Gelderland er action i et fantastisk badeland med jungleekspeditioner, racerbane, High Adventure Experiences, Tower Jump og svævebane.

Tropiske badelande

I et tropisk badeland holder familien ferie i de smukke, trygge rammer og I svømmer rundt blandt eksotiske palmer og store klippesten i poolens blå, rene vand. 

Der er højt til loftet, og badelandene er lyse og lækre med gode faciliteter. Børn og barnlige sjæle kan benytte sig af de mange sjove vandudfordringer som vandrutsjebaner, bølgepools og vilde floder, samt for de mindste et børnebassin, vandlegetøj og vandlegeplads. De voksne kan nyde jacuzzi, sauna og de mange andre afslappende muligheder i badelandene. 

Oplevelser i det sydlige Holland

Sydholland byder på historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser samt et hav af seværdigheder. Besøg storbyerne Rotterdam, Haag, Maastricht, Middelburg og Eindhoven og se kirker, katedraler og andre utrolige arkitektoniske bygninger. 

På jeres rejse rundt i Sydholland vil I opleve møller, broer og kanaler, som er hollandske varetegn, og i den lille by Gouda kan I prøve den populære ost af samme navn. Gå på oplevelse i en miniature-by i temaparken Maduroda, kravl på klatrevæggen i Outdoor Valley eller prøv de mange forlystelsesparker i hele provinsen. I kan tage på stranden, i skoven eller til storbyen - I skal bare vælge.