Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender
Badelandsferie i Sydtyskland
Vi er stolte af at præsentere den helt nye feriepark med det fantastiske badeland i det sydlige Tyskland - Allgäu. Her er det muligheder for enhver, både til de vandplaskende vandhunde, og de aktive der vil opleve den storslået natur i det smukke område. I kan nyde udsigten til de smukke alper, mens I sidder på terrassen i de helt nye ferieboliger for hele familien. I kan også tage en tur i det store badeland med både inden- og udendørs områder.
Fakta om indkvartering
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Aktivitetskalender

Velkommen til badelandet Allgäu

Om Allgäu

Velkommen til et af de mest besøgte områder i Tyskland. I Allgäu kan man få lidt af det hele - både med en skøn natur og aktive ferier. En vandring igennem de åbne områder eller en kraftfuld svingtur i trætoppene, der er noget for en hver. Populære udflugtsmuligheder i området er blandt andet Constance søen og det verdenskendte Neuschwanstein slottet.

Badelandet i Allgäu

Det helt nye og smukke badeland "Aqua Mundo" er et subtropisk paradis, hvor der findes både spændende og afslappende vandaktiviteter for alle aldre. Flere vandrutsjebaner med sprøjt og spas. Både spa og wellness, vandrutsjebaner vandlandslegeplads og bølgebassin er blandt de mange muligheder. Og bare rolig der er mulighed for at få lidt at spise og drikke så i kan blive i Aqua Mundo hele dagen uden at skulle bekymre jer om tiden.

Så meget mere end blot et badeland

I Center Parcs feriepark Allgäu er det et stort udbud af aktiviteter for hele familien uanset alder. Det indendørs legeland Baluba for de legesyge og High Adventure Experience for de adrenalinsøgende. Lækre feriehuse med er bygget op efter naturen i de velkendte boligtyper Comfort, Premium og VIP. 

I det store Market Dome er der flere butikker og restauranter for hele familien - blandt andet et tysk Brauhaus med ølhave. 

Derudover findes der utallige udflugtsmuligheder udenfor ferieparken for ikke at nævne de mange indendørs og udendørs aktiviteter som den store Zipliner bane i trætoppene samt sportsbaner og børnesafari. Skynd jer hellere at få ferien bestilt her på hjemmesiden eller kontakt en af vores dygtige salgskonsulenter for bestilling af en ferie til denne dejlige helt nye Center Parc.