Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7015 3232
Feriecentre med vandland i St. Bededagsferien
Invitér familien på en sjov ferie i badeland i Danmark, Tyskland, Holland eller Frankrig i St. Bededagsferien. En badelandsferie er et sikkert hit hos hele familien, bl.a. fordi vores mange vandlande sikrer underholdning og aktiviteter til alle aldre. Alle feriecentrene med badeland ligger inden for overskuelig køreafstand, og når I kommer frem, er der badeferie for alle pengene. De opvarmede vandlande med pools og vandrutsjebaner giver en tropisk stemning, indtil forårsvarmen rigtig får fat. Nyd St. Bededagsferien med nogle dejlige dage sammen med sjov for hele familien.

Badelandsferie i St. Bededagsferien

Overrask ungerne med badelandsferie

Når I tager i badeland i St. Bededagsferien, sikrer I jer, at få nogle fantastiske dage med børnene. Alle vores feriecentre med vandland tilbyder en lang række aktiviteter både i inden- og udendørs. Badelandene tilbyder forskellige aktiviteter såsom klatring, ridning, workshops og ofte også en masse sportsaktiviteter. Når I tager i badeland i St. Bededagsferien, er hele familien garanteret  masser af sjov!

Nyd St. Bededagsferien med familien

Nyd en miniferie i St. Bededagsferien og kom tæt på hinanden i familien. Kør om kap i vandrutsjebanerne, slap af i boblebadene, leg i det lave vand eller prøv kræfter med bølgebassinerne. 

Alle vores vandlande har et væld af sjove faciliteter, som er familiens garanti for en sjov og hyggelig St. Bededagsferie. I skal kun på en kort køretur fra Danmark og så kan hele familien komme ned i gear og nyde hinandens gode selskab. 

Omkring badelandet

I St. Bededagsferien kan man håbe på godt forårsvejr, men det kan være lidt ustadigt. Heldigvis ligger mange af vores badelande i spændende, naturskønne områder, som er oplagte at udforske, når vejret er til det. Feriecentene ligger ofte tæt på spændende byer og attraktioner, så I får nemt mulighed for spændende oplevelser uden for vandlandet. Nogle steder kan I endda kombinere med storbyferie!

Bo nemt og tæt på vandlandet

I alle vores feriecentre er det er muligt at bo nemt og tæt på selve vandlandet. Ønsker I at bo næsten midt i badelandet i enten ferieboliger, ferielejligheder eller på hotel, er det også muligt. 

En af de mange fordele ved at bo tæt på eller i badelandet er, at familien hurtigt kan gå til ferieboligen, så I kan slappe af og ikke behøver tænke på transport til og fra vandlandet. 

Tag familien med på badelandsferie

Hvis St. Bededagsferien allerede er fyldt op med aftaler, så er der rig mulighed for at bestille badelandsferie til andre tidspunker af foråret, som fx: